Seymaaa05 su çok önemli hatırlatma kurun normal su içmek durumundasınız bulantı kusma vs yapmıyorsa yoksa içesim yok olmaz bebek için içmek zorundasınız sağlıkla gelsin inşallah
Su içemiyorum
Nesonunbeybi
Aslında farklı şeyler içiyorum sulu şeyler ama su dan bi iğrenme olıyor 🥹
Suyu hayatımda içen biri değildim hamileliğin başından beri içiyorum , hatta sabahları aç karnına içeyim dedim bildiğin kustum suyu. O yüzden bende yemeklerden sonra tok karnına hep içerim. Canım suyu çekmiyor ama içmek zorunda olduğum için içiyorum. Canınızın istemesini beklemeyeceksiniz artık sizin canınız bebeğiniz. Ne yaparsanız ona yaparsınız.
Seymaaa05 valla şuan 20. Haftadayım bende . Çok zor içiyorum unutmamak için yanima 1.5 tl su şişesi alıyorum
saglikciaanne
1,5 litre yeterli olur mu ki
- Düzenlendi
patili_kiz90
Evet doğru 🥹bende kendimi zorlucam bundan sonra mecbur
Seymaaa05 hayır sürekli dolduracaksınız
saglikciaanne
Kaç lt iciyosunuz
Seymaaa05 iki tane bitirmeye çalışıyorum
Seymaaa05 matara al kendine 2 lt olanlardan ben öyle yaptım hem elimin altında olduğu için sürekli içtim sonra yeniden doldurdum en az 2-2.5 lt su içmelisin.
benim hamileliğim hep kısa denk geldi daha yeni yeni sıcaklar başladı insanın canı kışın hiç su istemiyor ama mecburuz ihmal etme su önemli. limonlu çilekli veya salatalıklı sular hazırlayabilirsin kendine
lilii4 Kesinlikle katılıyorum ben 2.5lt matara aldım evde temizlik vs yaparken 2 matara içtiğim oluyor sürekli tuvalete gidiyorum fakat hiç önemi yok hedef belirlemiş oluyorsunuz matarayla birde pipetli olunca lıkır lıkır gidiyor vallaa
EsmanurTorun evet pipet detayı önemli bence ya😂 ben kafaya dikip içemiyorum boğuluyorum sanki ama pipetle öyle olmuyor
Seymaaa05 doktorlar günde en az 2.5 3 litre su tüketimi olmasını istiyor gebelikte kendinizi biraz zorlayın su içmek için
Seymaaa05 kendimi bildim bileli su içmek aklıma gelmez gebelik boyuncada ilk aylarda sudan bile tiksindiğimden sonraki zamanlardada aklıma gelmediğinden yine çok içmedim şimdi zorlasam günde 1lt anca içerim 34.haftaya girmek üzereyim ne bende ne bebeğimde ne de suyumda bir problem yok çok şükür yani su içmemek herkeste felaket senaryosu oluşturmuyor sendede bir sıkıntı yoksa çokta kasmaya gerek yok bence doktorun ne diyorsa onu yap senin için en iyisini o bilir 😘
Seymaaa05 Bende öyleyim canım günde 2 bardak zor içiyorum 27 haftalığım doktorum şuana kadar önemli değildi ama artık içmezsem ağrıların olur vücudunda dedi ama hala içemiyorum maalesef
newmommmyy2 he birde suyu sadece su olarak düşünme çorbada bir sudur mesela başka içeceklerde bir su sonuçta hatta yediğin meyve bile bir su yani çeşitlendirerek çoğalt seçeneklerini hep
Tire35
Evet bende eşime dedim bugün her gün gelirken bana 1,5 lt sulardan al diye yeni olunca belki içesim gelir 😂