Seymaaa05
Üzgünüm ama zorbalamam lazım. İçeceksin!!! Mecbursun!!! (İşe yarasın bu ciddi konuşmam) 😅😅

Seymaaa05 kendimi bildim bileli su içmek aklıma gelmez gebelik boyuncada ilk aylarda sudan bile tiksindiğimden sonraki zamanlardada aklıma gelmediğinden yine çok içmedim şimdi zorlasam günde 1lt anca içerim 34.haftaya girmek üzereyim ne bende ne bebeğimde ne de suyumda bir problem yok çok şükür yani su içmemek herkeste felaket senaryosu oluşturmuyor sendede bir sıkıntı yoksa çokta kasmaya gerek yok bence doktorun ne diyorsa onu yap senin için en iyisini o bilir 😘

Seymaaa05 Bende öyleyim canım günde 2 bardak zor içiyorum 27 haftalığım doktorum şuana kadar önemli değildi ama artık içmezsem ağrıların olur vücudunda dedi ama hala içemiyorum maalesef

newmommmyy2 he birde suyu sadece su olarak düşünme çorbada bir sudur mesela başka içeceklerde bir su sonuçta hatta yediğin meyve bile bir su yani çeşitlendirerek çoğalt seçeneklerini hep

Tire35
      Evet bende eşime dedim bugün her gün gelirken bana 1,5 lt sulardan al diye yeni olunca belki içesim gelir 😂

newmommmyy2
        Kan değerlerim düşük canım geçen hafta verdim kansızlık çıktı ilaç başladık🥹

Seymaaa05 34. Haftadayız çok şükür ama bu zamana kadar yaklaşık 3 kere enfeksiyon tanısı koyuldu. Doktorum her seferinde su iç dedi ve artık gerçekten su içemediğim için vicdan yapıyordum. Son enfeksiyonumda inatla su içtim kendimi zorladım çok şükür bu sefer atlattım. Velhasıl su gerçekten hayatmış. Kaşıntım, o garip koku vs hepsi geçti çok şükür

Nckl
          Evet öyle bende de hafif enfeksiyon çıktı bol su iç dedi içmeye çalışıyorum bende bakalım🥹

• Nckl bunu yanıtladı.

Seymaaa05 ben öncekilerde ısrarla içmedim. Antibiyotik iğneye kadar gitti durum. Belki 3-4 poşet monurol şase içtim ama çok şükür bu sefer suyu arttırdım ve geçti. Bebeği etkilemesin diye çok uğraştım ama çok şükür geçti. Tavsiye ederim 💕

Nckl
              Monurol dün akşam kullandım bi kerelik dedi bakalım su da iicciem inşallah geçer 🥰sağol csnım

Bende gebeyken hiç su içemezdim bunu havuç suyu kefir süt sodayla dengelebilirsin tabi su gibi olmasada havuç suyu bebeğin amniyon sıvısnda çok etkili araştrp icebilirsn

Seymaaa05 inşallah ben normal de suyu severim içerim ama gerçekten her suyun tadı var şimdi daha da ağır geliyo