Kızlar 27 inci haftamıza girincez şu ana kadar suyu iyi dendi ama ben hiç düzgün su içemiyorum ilaç içerken ne içtiysem o suyu az icmek bebeğin hareket etmesini etkiler mi 🥹
Su içemiyorum
Ğstttt
Seymaaa05 30. Haftada gece ani sancılarım ve kasılmalarım başladı. Acile gittik ve nst çekildi doğum sancılarım çıktı açılmayı kontrol ettiler yok diye serum taktılar iki kilo sıvı serum yedikten sonra sancılarım geçti. Sonuç su içmediğim için bebek kasılma yaşıyormuş. Doguma kadar tuvaletten cikmamasiya su içmemle bitirdik ilk gebeliğimi :)
saglikciaanne
Ay korktum şimdi yaaa 🥹 ama içesim gelmiyor napabilirim bu durum içi n
Seymaaa05 su çok önemli hatırlatma kurun normal su içmek durumundasınız bulantı kusma vs yapmıyorsa yoksa içesim yok olmaz bebek için içmek zorundasınız sağlıkla gelsin inşallah
Nesonunbeybi
Aslında farklı şeyler içiyorum sulu şeyler ama su dan bi iğrenme olıyor 🥹
Suyu hayatımda içen biri değildim hamileliğin başından beri içiyorum , hatta sabahları aç karnına içeyim dedim bildiğin kustum suyu. O yüzden bende yemeklerden sonra tok karnına hep içerim. Canım suyu çekmiyor ama içmek zorunda olduğum için içiyorum. Canınızın istemesini beklemeyeceksiniz artık sizin canınız bebeğiniz. Ne yaparsanız ona yaparsınız.
Seymaaa05 valla şuan 20. Haftadayım bende . Çok zor içiyorum unutmamak için yanima 1.5 tl su şişesi alıyorum
saglikciaanne
1,5 litre yeterli olur mu ki
- Düzenlendi
patili_kiz90
Evet doğru 🥹bende kendimi zorlucam bundan sonra mecbur
Seymaaa05 hayır sürekli dolduracaksınız
saglikciaanne
Kaç lt iciyosunuz
Seymaaa05 iki tane bitirmeye çalışıyorum
Seymaaa05 matara al kendine 2 lt olanlardan ben öyle yaptım hem elimin altında olduğu için sürekli içtim sonra yeniden doldurdum en az 2-2.5 lt su içmelisin.
benim hamileliğim hep kısa denk geldi daha yeni yeni sıcaklar başladı insanın canı kışın hiç su istemiyor ama mecburuz ihmal etme su önemli. limonlu çilekli veya salatalıklı sular hazırlayabilirsin kendine
lilii4 Kesinlikle katılıyorum ben 2.5lt matara aldım evde temizlik vs yaparken 2 matara içtiğim oluyor sürekli tuvalete gidiyorum fakat hiç önemi yok hedef belirlemiş oluyorsunuz matarayla birde pipetli olunca lıkır lıkır gidiyor vallaa
EsmanurTorun evet pipet detayı önemli bence ya😂 ben kafaya dikip içemiyorum boğuluyorum sanki ama pipetle öyle olmuyor
Seymaaa05 doktorlar günde en az 2.5 3 litre su tüketimi olmasını istiyor gebelikte kendinizi biraz zorlayın su içmek için