• Gebelik
  • 5 haftalıkken bu ultrason görüntüsü normal mi?

Gizcen92 canım bende de pcos var ve benim de geç döllenme neredeyse 1 hafta kadar. Korkma dr yakınlaştırmamıştır görüntüyü ondan böyle duruyor olabilir. Bana da 2 hafta sonra gel demişti çok şüür şimdi 9+4 olduk ama hala daha hafta tam net belli değil 12. Haftada gidicem o zaman netleşicek

Gizcen92 yani bebeğe odaklanmamis bu ultrason kağıdıni verirken bebek dışında başka yeri görüntüleyip vermiş gibi duruyor

[bilinmeyen] çok şükür gördük ve kalp atışını duyduk o sırada ugulamaya göre 7-3 tü mesela dr 8 haftalık dedi ama ultrason kağıdında 7+3 olarak kaldı kafam karıştı benimde 😂

Esma006 ya doktoru senelerdir tanıyorum iyi bi dr. Beni de iyi tanıdığı için detay vermek istemiyor kafama takar araştırırım stres yaparım diye. Ama yine böyle yaparsa daha gitmem tabiii.

Gizcen92 benimkisi de o haftada o kadardı bencd sıkma canını zmanla dedikleri gibi büyür gelişir bebişinide görürsün 🤲🏻🤲🏻

Satii amiiin canım inşallah hepimizin gönlündeki olsun 🤲🏻

Aylinkk kahverengi lekelenmem ve bel ağrım oluyor çok korkuyorum sizde de var mı

Gizcen92 evet canım bu arada sizin de oğlunuz varmış benimde oğlum var 6 yaşında ☺️