• Gebelik
  • 5 haftalıkken bu ultrason görüntüsü normal mi?

Esma006 ya doktoru senelerdir tanıyorum iyi bi dr. Beni de iyi tanıdığı için detay vermek istemiyor kafama takar araştırırım stres yaparım diye. Ama yine böyle yaparsa daha gitmem tabiii.

Gizcen92 benimkisi de o haftada o kadardı bencd sıkma canını zmanla dedikleri gibi büyür gelişir bebişinide görürsün 🤲🏻🤲🏻

Satii amiiin canım inşallah hepimizin gönlündeki olsun 🤲🏻

Aylinkk kahverengi lekelenmem ve bel ağrım oluyor çok korkuyorum sizde de var mı

Gizcen92 evet canım bu arada sizin de oğlunuz varmış benimde oğlum var 6 yaşında ☺️

Aylinkk hayır hiç lekelenme görmedim fakat aşırı bel ağrısı ve gögüs hassasiyetim var sütyen giyemiyorum sanki kesik acısı varmış gibi

Gizcen92 iyide onun görüntü ile ni alakası yokki ultrason cihazıyla alakası var yakınlastırsa büyük görünür uzaktan bakmıssa en son kücük gelir haftasına göre icinde bebek olmaması doktorun yorum yapmaması normal cunku kalp atışı yok ve bebek yok anca 10 gun sonra belli olur canım mesela benim doktorum bazen bebeği tam gösterip küçültürken bazende sadece göbüşü görünecek sekilde ayarlıyor sıkma sakın canını