• Gebelik
  • 5 haftalıkken bu ultrason görüntüsü normal mi?

Aylinkk kahverengi lekelenmem ve bel ağrım oluyor çok korkuyorum sizde de var mı

Gizcen92 evet canım bu arada sizin de oğlunuz varmış benimde oğlum var 6 yaşında ☺️

Aylinkk hayır hiç lekelenme görmedim fakat aşırı bel ağrısı ve gögüs hassasiyetim var sütyen giyemiyorum sanki kesik acısı varmış gibi

Gizcen92 iyide onun görüntü ile ni alakası yokki ultrason cihazıyla alakası var yakınlastırsa büyük görünür uzaktan bakmıssa en son kücük gelir haftasına göre icinde bebek olmaması doktorun yorum yapmaması normal cunku kalp atışı yok ve bebek yok anca 10 gun sonra belli olur canım mesela benim doktorum bazen bebeği tam gösterip küçültürken bazende sadece göbüşü görünecek sekilde ayarlıyor sıkma sakın canını

Aylinkk bana bıçak saplanır gibi bi şey oluyo arada sağlı sollu bi korku geliyo sonra geçiyo sanırım rahmim büyüyo

sadbut evet gerçekten hepiniz öyle rahatlattınızki kafama çok takmicam bu durumu artık çok teşekkür ederim 🌸

Gizcen92 zaten 2 hafta geriden geliniyor mesela son adet dönemine göre hesaplanıyor ya ondan 2 hafta önce olarak gösteriyor internet sitelerinde benim mesela 28 haftalık ama internetten hesaplıyorum 26 haftalık çıkıyor bu konusa çok netlik yok ondan daha küçüktür sizinki gözükmüyordur benimde öyleydi