5 haftalıkken bu ultrason görüntüsü normal mi?
Birmelegingunlugu ölçmediki söylesin
- Düzenlendi
Gizcen92
Benımkide öyleydi kese yani , bir de pcos varmış ne zaman yumurtladığınızı bilmiyorsunuz zaten tahmini beta söylemesi bile bir şey ifade etmiyor ki hekimin. İleride bebek görülünce ortaya çıkacak sizin net tarih canınızı sıkmayın hiç
ikincibezelyeayak evet bakalım, günler geçsin çabucak sağlıkla. Çok teşekkür ederim bu arada. 🌸
Gizcen92 ölçmüştüm ya ama söylememiştir, karşılaştırmak için sormuştumda benimkide böyle küçüktü 5mm ile gördük ilk başta, şimdi 12 haftalık oldu, sizinkide sağlıkla ilerleyecektir inşallah endişe etmeyin
Birmelegingunlugu hayır hayır ölçmedi ölçse ben anlardım. Umarım benim de sağlıkla ilerler 🌸
Gizcen92 görsel vermedi doktor malesef. Bu hafta cuma günü kalp sesini duymaya gideceğiz o zaman verir diye düşünüyorum 🥰
neslihansalgn hepimize nasip olsun inş kalp sesini duymak ☺️
Gizcen92 canım bende de pcos var ve benim de geç döllenme neredeyse 1 hafta kadar. Korkma dr yakınlaştırmamıştır görüntüyü ondan böyle duruyor olabilir. Bana da 2 hafta sonra gel demişti çok şüür şimdi 9+4 olduk ama hala daha hafta tam net belli değil 12. Haftada gidicem o zaman netleşicek
Geleneksel1anne bebeği görüp kalbini duyduysanız sorun yoktur zaten sat güncellenir
[bilinmeyen] çok şükür gördük ve kalp atışını duyduk o sırada ugulamaya göre 7-3 tü mesela dr 8 haftalık dedi ama ultrason kağıdında 7+3 olarak kaldı kafam karıştı benimde 😂
Geleneksel1anne çok karışık işler 😂