• Gebelik
  • 5 haftalıkken bu ultrason görüntüsü normal mi?

ikincibezelyeayak çok teşekkür ederim öncelikle desteğiniz için. 2 gün önce kendimi çok yordum fazla ayakta kaldım kahverengi leke geldi az az peçeteye. Ondan beridir progestan içip full yatıyorum bol su içiyorum güzel besleniyorum. Birde kafama şunu takmıştım. Kese olması gereken betama göre küçük dedi dr. 3 binlerde olması gerekirken bu kese 1.500 2000 betası gibi dedi. Zaman her şeyin ilacı bekleyip görücez…

Grendaaii evet çok sabırsızım ama olabildiğince geç gitmeye çalışıcam bu sefer. Çok teşekkür ederim. 🌸

Gizcen92
    Benımkide öyleydi kese yani , bir de pcos varmış ne zaman yumurtladığınızı bilmiyorsunuz zaten tahmini beta söylemesi bile bir şey ifade etmiyor ki hekimin. İleride bebek görülünce ortaya çıkacak sizin net tarih canınızı sıkmayın hiç

Gizcen92 ölçmüştüm ya ama söylememiştir, karşılaştırmak için sormuştumda benimkide böyle küçüktü 5mm ile gördük ilk başta, şimdi 12 haftalık oldu, sizinkide sağlıkla ilerleyecektir inşallah endişe etmeyin

Gizcen92 görsel vermedi doktor malesef. Bu hafta cuma günü kalp sesini duymaya gideceğiz o zaman verir diye düşünüyorum 🥰

Gizcen92 canım bende de pcos var ve benim de geç döllenme neredeyse 1 hafta kadar. Korkma dr yakınlaştırmamıştır görüntüyü ondan böyle duruyor olabilir. Bana da 2 hafta sonra gel demişti çok şüür şimdi 9+4 olduk ama hala daha hafta tam net belli değil 12. Haftada gidicem o zaman netleşicek

Gizcen92 yani bebeğe odaklanmamis bu ultrason kağıdıni verirken bebek dışında başka yeri görüntüleyip vermiş gibi duruyor

[bilinmeyen] çok şükür gördük ve kalp atışını duyduk o sırada ugulamaya göre 7-3 tü mesela dr 8 haftalık dedi ama ultrason kağıdında 7+3 olarak kaldı kafam karıştı benimde 😂