Kese çok küçük geliyor gözüme çok kafaya takıyorum. Pkos hastası olduğum için net bir tahminim yok ama ultrasonun çekildiği gün minimum 5+2 falan olmam lazım… geç döllenme de olsa hesabım bu şekilde…
5 haftalıkken bu ultrason görüntüsü normal mi?
Gizcen92 6+3 görüntümüz bu bence normal sizinde çok hızlı büyüyorlar zaten bir hafta sonraki ultrasonunuz benimki gibi görünecektir
KumpirsMom sizinki normal, benimki su damlası kadar. Doktor sen en erken 10 gün sonra gel olabildiğince geç gel dedi. Burda bakıyorum herkes atıyor sizinki gibi. O kadar minikki endişe ettim
Görüntünüzde sorun yok bence bende geçen hafta gittim 5 haftalıktı aynı sizinki gibiydi merak etmeyinn 🥰🌹
neslihansalgn yaaa görseli varsa atar mısınızz
Gizcen92
Görüntü çok uzaktan . Yani nasıl anlatayım burada gördüğünüz keseler yakınlasıtırlöıs hali sizinki en son perspektif gibi. Vajinal usg gibi duruyor tamamını ekranın çıktı almış hekım yaklaştırmamış. Sizin kese de içinde minik kalmış. Dr kese ölçümü yapmıştır kaç mm dedi ? Küçük takıp edeceğim dedi mi ? Hafta ile uyumlu çıktı mı bunlar önemli . Bu kesenin boyutu ne mesela böyle uzaktan küçük durur ama 7 mm mesela normaldir anlatabildim umarım
ikincibezelyeayak anladım evet çok iyi anlattın canım evet alttan muayene etti yaklaştırmadı ama ölçmedide. Doktorum senelerdir beni tanıyor bana kaç milim derse ben onu araştırıp kafama takıcam biliyor ölçmedi bir şey söylemedi. Kendine doktorluk yapma en az 10 gün bekle erken gelme geç gel olabildiğince o zaman bir şey göremezsek senaryo değişir dedi. Pkos hastası olduğum için yorum yapamıyoruz beklemekten başka çaremiz yok.
Gizcen92
Mm özellikle söylemedi o zaman siz takarsınız diye. Gayet sağlıklı duruyor keseniz rahminiz. Bende biraz biraz anlıyorum hemşireyim 2. Ye gebeyim.
İlk bebeğimin kesesi 5 mm idi çok küçük geldi bana takip edelim yat dinlen güzel beslen 3 gün sonra gel dedi . Acayip taktık aşırı hemde ama şimdi yanımda 2.5 yaşında. Yanı demem o ki takılacak şey olsa zaten çağırır . Bu kese 5 mm den küçükte degıldır o net. O yüzden stres olmayın stres salgılandıkça gebelik hormonları işini yapamıyor gebeliğin ilerlemesi için. Rahat olun Allaha teslim olun. Hayırlı olsun bebeğiniz
Gizcen92 yok yok korkmayın belki dediğiniz gibi pcos olduğunuz için geç döllenmedir 5 haftalık değilde 4 felandır ondan öyledir biraz sabırlı olup 15 gün felan sonra gidin kalp atışını felanda duyun bende 4+4 le öğrendim kendimi tuttum 6+3 te kalp atışınıda gördük çok şükür sizede nasip olur inşallah 🤲🏻
Canım bende 5 haftalıkken gittiğimde doktor keseyi aşırı zor görmüştü ve minnacık nokta gibiydi şuan 17 haftalığım hamdolsun kızım 5 gün önden bile gidiyor. Çok takma kafama canım 7. Hafta gibi kalp atışı içinde gittiğinde daha güzel görürsün ☺️