Merve-betul ilk bebişim oğlan, ikincisi henüz belli değil 😊 ay şu an bile içim bir garip, yanıyorum sanki. Ekmegi tost makinesinde basıp üstüne tuz döküp yiyorum anca bastırıyor midemi 🥹
İlk/İkinci Gebelik Arasındaki Farklar?
Beri-4835 😄 ay maşallah siz sona gelmissiniz artık, sağlıcakla kavuşun 🥰 cinsiyetin etkisi olur mu bilmiyorum ama hiç tatlı asermisligim yok 😄 full ekşi, tuzlu. Göğüs hassasiyeti ikisinde de var 🥹 ilk gebeligimde bu kadar değildi çünkü göğüslerim bu kadar buyuk değildi. Emzirdim, kilo aldım derken büyüdüler. Yine küçültme düşünüyorum bakalım, emzirme işlerini bitirince 🥰 eskiden yaptırmıştım, büyük rahatlik
sehnazz000 ayy hemen geçsin gitsin kavuşun inşallah sağlıcakla 🥰 benim de bu hamilelik zorladı sanki… Acaba bebişim var o sebeple mi zorlanıyorum diyorum. Mesela bütün gün yattım bugün. Anama attım kendimi, işte torun, Alın sevin dedim hahaha😄
Ozgekiz Küçültme sonrası emzirme olmuyor diye biliyordum ama benimde kendimi bildim bileli büyük küçültme iyi olurdu ama eşim istemiyor 😄
Ozgekiz yaa😂 Allah kolaylık versin
Ozgekiz ilk hamileligim çok kolay geçti ya ne bulantı vardı olsa bile çok azdı herşeyi yiyebiliyordum ikinci hamileliğimde ise herşey kokuyordu sürekli kovayla geziyordum çok çok zordu 3 cu hamileliğim şuan kizdaki gibi herşeyden tiksindim sürekli kusma bulantı çok zorlanıyorum bundada ilk hamileligimde ne gzl di ya
Ozgekiz al benden de o kadar. 2de elendim ben. Sanırım yaşlandım bünye error veriyor. 34 haftalıgım sabaha kadar kustum hala icim karısıyor 😔
Beri-4835 bu saydıklarınızın aynısı bende var. 13+3 bügun ultrason resminde herkes erkek diyo kese fasülye şeklinde . Bende başından beri erkek hissediyorum . Sizce bir süpriz olurmu 😅
Ozgekiz ilk gebeliğin sürekli yatakta ve kusarak geçti hiç Bi şey yapamazdım hep ağlardım ağrılarım çoktu sürekli aşerdim şimdi yine ikinciye hamileyim 23 haftalık olduk elhamdülillah ilk ay baş ağrısından başka hiç bişey yaşamadım çok güzel geçiyor 😍🥰
2 side erkek
İlk hamilelik prenses modu sadece son Trimester mide yanmasi vardi birde cok fazla odem vardi yaz bebesi cunku tatli cok yemistim ve tabi 20 kg aldim
- Hamilelik 32. Haftadayiz
safra asidi yukselmesi akabinde her hafta kontrol cok yorgun halsiz ve agrili gunler ha bide oncesinde tiroid yuksek cikti oda kontrol edildi bi donem tatli eksi farketmiyor normal yiyorum daha cok dikkat ettim kilo almamak icin yani abur cubur az yedim 12 kg aldim su an