• Gebelik
  • İlk/İkinci Gebelik Arasındaki Farklar?

Ayse71 ay ben çok fena hasta oldum. Dün gece bir yattım, hala kalkamadim 🥹 hamislik dolayısı ile ilaç da kullanamıyorum. Posta bakamadım bileee 🥹. Kız mı peki bu defa bebisiniz

Suheyle1 tuz tuz tuz, en tuzlu fıstıktan aldırdım, kabuklu yiyorum 😄 eline tuz döküp yemenden iyidir diyorlar hahaha😄

Yetersavas 🤭 hamilelik çok garip şeyler yapıyor insanlara 😊 dün bir ot yemeği kokusu geldi burnuma ama ne olduğunu kestiremedim, dakikalarca annem yengem ben oturup düşündük 😄 ben kokuyu tarif ettim, onlar bilmeye çalıştı, sonuçta bulduk çok şükür 🤲🏻 biraz mevsim ilerlesin, yaparız inşallah 🥰

eylulll01 amiiiin🥰🥰🤲🏻 bakalım benim kız mı oğlan mi bu bebiş 😄 belirtiler baş donmesi uyku hali aynı 😊

Pinar0711 🥹 sağlıcakla en güzel vakitte kavuşun inşallah 😊 doğurduktan sonra da gobus ozleniyor 🥹 ben ilk oğlumu erken doğurdum azıcık, bir de hep riskliydi, o sebeple uzuuun uzuuun dursun bu bebişim içerde diye dua ediyorum🥰

Eylemeylem cinsiyeti farklı mı olacak bakalım 😊 gerçi hurafe diye düşünüyorum tatli-eksi mevzusunu, Allah sağlıklı evlatlar versin

Devran sağlıcakla gelsin prenses 😊 sizin tutmuş ve bir onceki yorumda hurafe geliyor demiştim tatlı - ekşi mevzusu 😄 oglumda çok limon yedim çünkü 🤭

Beri-4835 oldu 😊 yani doktorum o şekilde yaptı. Ben evlenmeyi düşünmuyordum yaptırırken, ne olur ne olmaz, pişman olmanı istemem diyerek süt bezlerine, kanallarına dokunmamış 😊

Ozgekiz yaa ne güzel demekki doku kendini geriye dönük yenileyebiliyor tekrar büyüdüğüne göre

sana-mi-sorucam hahaha 😄 ben arada annemlere gidiyorum, çocuğu ortaya saliyorum ve büyüyor orada. Ne yedi ne oynadı derdi yok 🤭 iki yeğenim var, oynuyorlar çok şükür 🥰 yoksa dediğin gibi yatmak istiyorum, başıma dikilip, anne galk diye bağırıyor. Kalkıyorum, koş! Diyor 😄

Beri-4835 fibroadenomlarim vardı, onlar artmış. Kilo alınca yağ dokusu arttı, yağ dokusunu gören fibroadenomlar da yayılmış. Doğumdan 7 ay sonra genel cerrahiye kontrole gitmiştim ama plastik cerrahililk oldum bence 😄 kaportayi toplatmam lazim

Aysel58 benim yeme düzenimi oturtmam lazım. Diyetisyen ile ilerliyorduk, beni biraz bırak dedim 😄 sürekli ne yedigimin sorgulanmasi gebe ruhuma fazla geldi, sinirlendim😄