İlk/İkinci Gebelik Arasındaki Farklar?
Ozgekiz ikiside çok farklı zaman geçsin doğurayım istiyorum 🙄 oğlumda prenses gibiydim hamile olduğumu karnıma bakınca anlıyordum sadece çok fazla mide yanmam vardı o kadar ama bundaaa tövbeler olsun 4 ay midem bulandı çok çabuk şiştim patlayacak gibiyim 🤦🏼♀️daha milyon tane sıkıntım var 😁
Merve-betul ilk bebişim oğlan, ikincisi henüz belli değil 😊 ay şu an bile içim bir garip, yanıyorum sanki. Ekmegi tost makinesinde basıp üstüne tuz döküp yiyorum anca bastırıyor midemi 🥹
Beri-4835 😄 ay maşallah siz sona gelmissiniz artık, sağlıcakla kavuşun 🥰 cinsiyetin etkisi olur mu bilmiyorum ama hiç tatlı asermisligim yok 😄 full ekşi, tuzlu. Göğüs hassasiyeti ikisinde de var 🥹 ilk gebeligimde bu kadar değildi çünkü göğüslerim bu kadar buyuk değildi. Emzirdim, kilo aldım derken büyüdüler. Yine küçültme düşünüyorum bakalım, emzirme işlerini bitirince 🥰 eskiden yaptırmıştım, büyük rahatlik
sehnazz000 ayy hemen geçsin gitsin kavuşun inşallah sağlıcakla 🥰 benim de bu hamilelik zorladı sanki… Acaba bebişim var o sebeple mi zorlanıyorum diyorum. Mesela bütün gün yattım bugün. Anama attım kendimi, işte torun, Alın sevin dedim hahaha😄
Ozgekiz Küçültme sonrası emzirme olmuyor diye biliyordum ama benimde kendimi bildim bileli büyük küçültme iyi olurdu ama eşim istemiyor 😄
Ozgekiz yaa😂 Allah kolaylık versin
Ozgekiz ilk hamileligim çok kolay geçti ya ne bulantı vardı olsa bile çok azdı herşeyi yiyebiliyordum ikinci hamileliğimde ise herşey kokuyordu sürekli kovayla geziyordum çok çok zordu 3 cu hamileliğim şuan kizdaki gibi herşeyden tiksindim sürekli kusma bulantı çok zorlanıyorum bundada ilk hamileligimde ne gzl di ya
Ozgekiz al benden de o kadar. 2de elendim ben. Sanırım yaşlandım bünye error veriyor. 34 haftalıgım sabaha kadar kustum hala icim karısıyor 😔
Beri-4835 bu saydıklarınızın aynısı bende var. 13+3 bügun ultrason resminde herkes erkek diyo kese fasülye şeklinde . Bende başından beri erkek hissediyorum . Sizce bir süpriz olurmu 😅