• Gebelik
  • İlk/İkinci Gebelik Arasındaki Farklar?

Ozgekiz iki bebeğin e cinsiyeti aynı mı ben ikisindede ekşi yedim iki oğlum var ilk oğlumda 3. Ay kesildei bulantım ikinci doğumunda dogumhaneye gidene kadar bulantım oldu 🥹

Ozgekiz Say say bitmez galiba ilki erkek şimdiki kız olacak inşallah. Oğlumda eksi yedim kızımda tatlı. Oğlumda hamileliğin ortalarından itibaren mide yanması kramplar çok kötü hamilelik geçirdim. Kızımda daha yeni başladı cok az 8. Aya yeni girdim. Oğlumda hamile olduğumu çok geç öğrendim 0 belirti. Kızımda aşırı göğüs hassasiyeti yaşadım. Oğlumda enerjiktim Kızımda aşırı üşengeç halsiz yorgunum. Uzar gider 😄😄

Ozgekiz ikiside çok farklı zaman geçsin doğurayım istiyorum 🙄 oğlumda prenses gibiydim hamile olduğumu karnıma bakınca anlıyordum sadece çok fazla mide yanmam vardı o kadar ama bundaaa tövbeler olsun 4 ay midem bulandı çok çabuk şiştim patlayacak gibiyim 🤦🏼‍♀️daha milyon tane sıkıntım var 😁

Merve-betul ilk bebişim oğlan, ikincisi henüz belli değil 😊 ay şu an bile içim bir garip, yanıyorum sanki. Ekmegi tost makinesinde basıp üstüne tuz döküp yiyorum anca bastırıyor midemi 🥹

Beri-4835 😄 ay maşallah siz sona gelmissiniz artık, sağlıcakla kavuşun 🥰 cinsiyetin etkisi olur mu bilmiyorum ama hiç tatlı asermisligim yok 😄 full ekşi, tuzlu. Göğüs hassasiyeti ikisinde de var 🥹 ilk gebeligimde bu kadar değildi çünkü göğüslerim bu kadar buyuk değildi. Emzirdim, kilo aldım derken büyüdüler. Yine küçültme düşünüyorum bakalım, emzirme işlerini bitirince 🥰 eskiden yaptırmıştım, büyük rahatlik

CihanEge 😄😄😄 hurafe çürütmeyi severim 😄 hep gittiğimiz bir restaurantta limon yemiştim üç dört tane 🤭 abla kız geliyor galiba diyorlardı, geldi oğlan 😄 oğlumla gittik tabi ek gida doneminde, biz seni kız bekliyorduk diyor garson hahahha😄

sehnazz000 ayy hemen geçsin gitsin kavuşun inşallah sağlıcakla 🥰 benim de bu hamilelik zorladı sanki… Acaba bebişim var o sebeple mi zorlanıyorum diyorum. Mesela bütün gün yattım bugün. Anama attım kendimi, işte torun, Alın sevin dedim hahaha😄

Ozgekiz 3 numara bunlarin hepsinden zor ben böyle bir dönem asla yaşamadım gerçekten saldım artık valla ac geziyorum evim leş gibi bir çocukların üstünü giydiriyorum o 😃

hivda36 😄 Allah yardımcın olsun tatlım 🩷 yemek yedirmek beni zorluyor bazen 🥹 dışardan söylüyorum el kadar bebeğe Allah’ım günah yazmasın 🥺

Ozgekiz Bende zar zor evde ne varsa veriyorum ne yapalım artık başa gelen çekilir ben bu hamileliğimde çok ağladım halada aynı ağlıyorum ağlama sebebim çocuklarım içindi çok çaresizim yapamıyorum da yiyemiyorumda yediremiyorumda

Ozgekiz Küçültme sonrası emzirme olmuyor diye biliyordum ama benimde kendimi bildim bileli büyük küçültme iyi olurdu ama eşim istemiyor 😄

Ozgekiz ilk gebeligimde doğuma kadar hamile oldugumu bilmezken bunda hamileligin bütün eksi ve artı yönlerini doruklara kadar yaşadım diyebilirim

Ozgekiz ilk hamileligim çok kolay geçti ya ne bulantı vardı olsa bile çok azdı herşeyi yiyebiliyordum ikinci hamileliğimde ise herşey kokuyordu sürekli kovayla geziyordum çok çok zordu 3 cu hamileliğim şuan kizdaki gibi herşeyden tiksindim sürekli kusma bulantı çok zorlanıyorum bundada ilk hamileligimde ne gzl di ya

Parilti007, başlığı İlk Ve İkinci Gebelik Arasındaki Farklar? olarak değiştirdi.
                    Parilti007 bu tartışmayı sabitledi.

Ozgekiz ilk hamilelikte sürekli kusardım ekmekten sudan tiksinirdim çok kötüydüm. 2. De daha rahat bir hamilelik geçiyor şükür