2cocuk2kopek Ozgekiz ilk hamilelikte sürekli kusardım ekmekten sudan tiksinirdim çok kötüydüm. 2. De daha rahat bir hamilelik geçiyor şükür
Salihaa16 Ozgekiz al benden de o kadar. 2de elendim ben. Sanırım yaşlandım bünye error veriyor. 34 haftalıgım sabaha kadar kustum hala icim karısıyor 😔
Esendemiraycan Beri-4835 bu saydıklarınızın aynısı bende var. 13+3 bügun ultrason resminde herkes erkek diyo kese fasülye şeklinde . Bende başından beri erkek hissediyorum . Sizce bir süpriz olurmu 😅
Beri-4835 Esendemiraycan bende belirti olarak göğüs hassasiyeti dışında oğlumla belirtileri aynıydı hep erkek hissettim karnımın şekli de erkek gibi dik ama supriz oldu kız olduğunu öğrendim 19. Haftada
Sevgikaya1525 Ozgekiz ilk gebeliğin sürekli yatakta ve kusarak geçti hiç Bi şey yapamazdım hep ağlardım ağrılarım çoktu sürekli aşerdim şimdi yine ikinciye hamileyim 23 haftalık olduk elhamdülillah ilk ay baş ağrısından başka hiç bişey yaşamadım çok güzel geçiyor 😍🥰
Ozgekiz Sevgikaya1525 ay maşallah 🥰 arkadaşin ilk gebeligi kusmali geçti, ikinciye niyetlenemiyor o da korkusundan🥹
Aysel58 2 side erkek İlk hamilelik prenses modu sadece son Trimester mide yanmasi vardi birde cok fazla odem vardi yaz bebesi cunku tatli cok yemistim ve tabi 20 kg aldim Hamilelik 32. Haftadayiz safra asidi yukselmesi akabinde her hafta kontrol cok yorgun halsiz ve agrili gunler ha bide oncesinde tiroid yuksek cikti oda kontrol edildi bi donem tatli eksi farketmiyor normal yiyorum daha cok dikkat ettim kilo almamak icin yani abur cubur az yedim 12 kg aldim su an
Ozgekiz Aysel58 benim yeme düzenimi oturtmam lazım. Diyetisyen ile ilerliyorduk, beni biraz bırak dedim 😄 sürekli ne yedigimin sorgulanmasi gebe ruhuma fazla geldi, sinirlendim😄
hllaltas25 Ozgekiz ya bana da ilk haftalar her yer nem küf gibi kokuyordu ilkine göre daha bulantili gecti
Gulce35 Ozgekiz ikisi de kız ilk gebeliğim prenses gibiymiş ikincide çok zorlandım özellikle başlarda. İlk gebeliğimde karnım aşırı çatladı tek sıkıntısı oydu ikincide mide bulantısı koku hassasiyeti uyku hali halsizlik aşırı duygusallık ne var ne yoksa yaşadım bir tek karnım öyle çatlamadı o da herhalde çatlayacak yer kalmadığı içindir 😃
Melisa3545 Ozgekiz benim ilki kızdı sabah bulantım çok fazlaydı, ikinci erkek akşam üzeri çok bulantım oldu. İlk hamileliğimde ekşi yiyordum bol bol ikincisinde acı ve tatlı çok yedim. Ben farklılığı öyle yaşadım cinsiyete bağladım tabi her hamilelik farklı ve zor 🥴
Ozgekiz Melisa3545 benim de ne hikmetse gece cok bulantım oluyor. Sabah olması gerekmez miydi yahu diyorum 😄
Mickeylover Ozgekiz ikinci psikolojik olarak daha zor bence İki çocuk sorumluluğu, biraz ihanet etmiş hissi, dengeyi bulmak. Sanırım ben delirmek üzereyim 🥺 Fizyolojik olarak da bu yuzden daha zor geçiyor sanki
Ozgekiz Mickeylover katılıyorum… Ben de çocuğumla ilgilenemiyorum diye kendimi kemiriyorum. Oğlum da bana çok düşkün şu sıralar, iki yaşında tam. İçim acıyor, yetemiyor muyum, ay ikisine nasıl yetecegim derken ağlamaya başlıyorum 🥺
keyfimin-kahyasi-misin Ozgekiz İkiside zor cjdj 😂ama ilkinde bı fırlama yoktu yatabiliyodum bunda imkansiz
Ozgekiz keyfimin-kahyasi-misin hahaha 😄 ben arada annemlere gidiyorum, çocuğu ortaya saliyorum ve büyüyor orada. Ne yedi ne oynadı derdi yok 🤭 iki yeğenim var, oynuyorlar çok şükür 🥰 yoksa dediğin gibi yatmak istiyorum, başıma dikilip, anne galk diye bağırıyor. Kalkıyorum, koş! Diyor 😄
xxxSibelxxx Ilki kiz simdi ki erkek . 2 sindede asermedim 2 sindede midem hic bulanmadi Hic fark olmadi bende
Tugba2794 Ozgekiz 1. Bebegım kız 2. Erkek bebege hamıleyım . Her ikisinde de canım hep ekşi istedi , ama 2. Bebekte dayanılmaz bir mide bulantım oldu 1. De oyle degıldım🙈
Ozgekiz Tugba2794 ekşi insanın içini ferahlatıyor 🥰 normal zamanda da çok severim ama hamileyken başka bir düştüm 🤭 bu defa tuz daha ağır bastı ama bende
YavruKurtveAnnesi Ozgekiz ikisi arasında en büyük fark enerjim, ilkinde sıcak yemiş tavuk gibiydim bulduğum yerde uzanırdim iş yapamazdım. Bunda 16 haftalık olduk koştur koşturumm😅😅
Gulugulu Ozgekiz ilk gebeliyimde 5 6 haftada hafif. mide bulantisi oldu ama.kusmadim cok guzel seyler asermstim butun.olarak guzel gecmsti oglum.oldu su an 21 aylik ikinciye hamileyim 11 hafta 1gun olduk 8 haftaya kadar hersey kokuyordu kusmalarim.oldu.bas agrilarm ama.simdi iyiyiz acaba cinsiyyet ne :D
Devran İlkinde pastalar profiteroller tatlılar oğlan oldu bunda limonu tuzlayıp yemek bu da kız ilkinde düşük riskinden dolayı mecbur yatıyodum istemeyerek uzanıyodum bunda sürekli uykum var ama yatmaya fırsatım yok ilkinde yorulmuyodum bunda yorgunluktan ölüyorum ilkinde gözlerim yanmazdı bu hanımefendi de göz kuruluk damlası kullanıyorum
Ozgekiz Devran sağlıcakla gelsin prenses 😊 sizin tutmuş ve bir onceki yorumda hurafe geliyor demiştim tatlı - ekşi mevzusu 😄 oglumda çok limon yedim çünkü 🤭
Hizliveofkeli İlk gebeliğimde midem çok bulanırdı bunda henüz bulanmıyor(daha erken mi bilmiyorum onda başlamıştı bu dönemlerde) İlk gebeliğimde tatlı yiyemezdim bunda bol bol yiyorum. Çay kahve görmeye tahammülüm yoktu bunda baya canım istiyor.
Ozgekiz Hizliveofkeli cinsiyeti farklı mı olacak bakalım 😊 gerçi hurafe diye düşünüyorum tatli-eksi mevzusunu, Allah sağlıklı evlatlar versin