MorKelebek54 bence olabilir. Yazış tarzları aynı
Yardım Talepleri!
nur53___ ay allahim ya. Vijdanimizds nasil da oynuyolar. Allah bildigi gibi yapsin
Gamzeli_03 Amin 🙏🏻 🌸
AnayimBenAna_ malesef öyle kadın herşey olmak zorunda erkek baba oluyor yinede çalışıyor kadın anne olunca çalışması zor bebeğe bakacak kimsesi yoksa hayat öyle kolay değil cnm sınanmadığımız acı üstüne de böyle yorum yapmak doğru değil
AnayimBenAna_ Çok haklısın gerçekten bu konuda. Çocuğuna mama alacağında bile ona söylemek ondan istemek zorundasın ne kadar rahatsız edici bir durum
Neferut evet ya. Bende çalışmıyorum şuan ilk kızıma gebe kaldığımdan beri evdeyim yani ama şu durumda bir sorun yaşasam kocamın işleri kötü gitse vs düşünmem girer çalışırım kocam getirsin ben yiyim diye beklemem yani. Bazıları gerçekten kolayı seçiyor.
AnayimBenAna_ Ben cocuğu kreş yaşına getirince çalışmayı düşünüyorum ben de çalışmıyorum ama babam ve ben sosyal medya ile ilgileniyoruz muhasebesi de bende yani eve bir maaş daha girmesine katkı sağlıyorum. Allah korusun zorda kalsak kesinlikle hemen işe girerim. Asla eşimin omuzlarına yük yüklemem tek başına üstlenmesine izin vermem
Neferut benim biri geldi 3 yaşına şimdi diğeri 3 gün sonra doğacak 😂 zorda kalmadıkça çalışmak şuan için hayal benim açımdan ama dediğim gibi kocam zor durumda olsa veya evine bakamayacağını düşünsem ikinciyi yapmak yerine ilki büyütür işe girerdim kesinlikle.. böyle dilenmezdim yani
AnayimBenAna_ Yine de Allah yardımcıları olsun 🙏 buraya yazmayacak kadar iyi olur inşallah hepsinin durumu. Bebeğin hayırlı olsun şimdiden Allah sana sağlıkla bağışlasın 🫶🏻
Neferut amin inşallah hepimizin yavrularını 🌸💕
- Düzenlendi
AnayimBenAna_ evt ya bazıları da hak ediyor
Geçenlerde bu olayla ilgili post açtım yardım edin diyenlere çocuğumla sokağa atıldım diyenlere çok takılmayın yada postlarini okumayın diye
kız görsen arada 1 /2 çürük yumurta nasıl savunmaya geçiyordu yok niye böyle post açtım niye o postları okudum diye deli oldum resmen çok değişik insanlar var 😂😂
Mucizeem__ yani mantığa bile aykırı aslında biraz düşünülse..
Neferut ben çocuk esirgeme kurumuna bagislayi tercih ediyorum hayırları onların gerçekten ihtiyacı var kurumsal yerlere verin bence
NaimeYilmaz Uygulamada resim yüklede sorun var?
Geçen bebeğine mama alamıyorum diye post açan arkadaş instagram hesabını verdi. Özellikle para değil mama göndermek için yazdım ısrarla adres istiyorum vermiyor. Sonra bana sabaha lazım kargo geç olur dedi para atacaklardan birinden yardım alacağını söyledi. Bende mama sürekli kullanacağınız bişey adres atarsanız yollayayım dedim. İnstagram dönüş yapmadı. İnsanların niyetini anlamak çok zor. Belki ihtiyacı var gerçekten bilemem ama adres ve telefon vermek çok mu zor? Üstelik trendyoldan göndereceğim belirttim. Bu arada kendi maddi durumunda iyi değil eşim 6 aydır işsiz. Ama söz konusu aç bi bebek gecenin bir yarısı atılmış bir post. Elimden geldiğince destek olmak istedim. Arkası gelmedi. Ne diyelim rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
bebegimmm16 mama göndereceğinizi belirtmekle çok iyi yapmışsınız demek ki gerçekten ihtiyacı yokmuş yoksa kabul ederdi.. çünkü para gönderen kişininkiyle hemen mama alabilir sizin göndereceğiniz sonra bile gelmiş olsa mama her zaman ihtiyaç, geldiği gün karnını doyururdu. Neyseki dolandıramamış sizi ama keşke insanların vicdanıyla da oynamaya çalışmasalar..
Yani bu devirde insan kendi çocuklarina anca yetebiliyor herşey çok pahalı eşimle çalışıyor olmamıza ragmen 3 çocuğun giderlerine anca yetiyoruz 4. Hamileyim çalışmaya devam ediyorum çocuklara anca yetebiliyoruz ki bu devirde oturup yardim beklemek her şehirde bir kaymakamlık var her yerde sydv şubesi var bunlar gerekli yardımı ihtiyacı olanlara yapıyor ihtiyaci olanlar için kurulmuş kurumlar bunlar eğer bu kurumlar yardım etmiyorsa bizim anlık yapacağımız yardimlar anı kurtarır ve karşıdaki kişiyi hazirciliga alistirir çalışmak yerine böyle doyumsuz bir şekilde kimden ne koparirsam kafasına girer ben bu yüzden böyle yardım etmeyi uygun bulmuyorum şahsen iş yok diye bişey yok her türlü iş bulunur çalışılır yeterki insan calismak ele muhtaç olmamayı istesin elinde iPhone ağzında sigara yok bebeğime mama alamıyorum bez alamıyorum cidden duygu sömürüsu oluyor resmen
Neferut evet bende yazmıştım ama hesabının çok önceden açık olduğunu söylemişti bana da bilmiyorum bebeğim diyince bir çoğumuz üzülmüştük doğrusu
Yesimdursun evet aynı şekilde bende. Güvenmiyorum artık hiçbirine
Neferut yukarıda bir arkadaş mama göndermeyi teklif etmiş dönüş yapmamış ama gönderilen paraları kabul etti sanırım bana da instagramdan yazdı yardım etmiştim ben de hamileyim ve çok üzüldüğüm için gece uyuyamam diye ısrarla yazmıştım arkadaşa ama o bunu suistimal ettiyse de Allah’ından bulsun sonuçta burada yardımda bulunan herkes kendi evinden birşeylerden kısıp gönderdi yazık vicdanları nasıl rahat edebiliyor acaba