Merhaba annelerimiz,

Özellikle Ramazan ayında önünü almakta zorlandığımız bir şekilde yardım talepleri gelmektedir. Çeşitli hesaplarla farklı senaryolar ile bir şekilde maddi yardım etmeniz için açılan postlar var. Kendilerine yazan bir çok kişi de oluyor. Atmamıza rağmen farklı hesaplarla gelip denemeye devam ediliyor.

Yılların verdiği tecrübe ve geçmişte yaşanmış bir çok tatsız olaylar nedeniyle bu tür yardım etmeniz amacıyla açılan postlara dönüş yapmamanızı ve gördüğünüzde bizlere bildirmenizi rica edeceğim.

%99 direkt yardım talebiyle açılmıyor zaten postlar, hep farklı senaryo üzerinden deniyorlar.

İhtiyacı olan annelerimiz makul fiyatlarla alışveriş yapabilsin diye HappyKids Forum’da 2.el satış konsepti kurduk. Oradan ürünlerinizi satabilirsiniz ya da annelerimizin satışa koyduğu ürünleri inceleyebilirsiniz.

bide şekil değişiyorlar bazen iş varmış aylık on binmiş cart curt bişey diyince benim kocam polis gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar hepsininde kocası polıs çıkıyor nedense 😀 kanmayın adıyorum yıne alta iş nedir filan yazan var

NaimeYilmaz Evet bebeğine mama alamayan bir anne vardı. Yardımcı olmak çok istedim ama sonrasında verdiği instagram adresi o an açılmıştı profilde takipçi bile yoktu herkes instagram kullanmak zorunda değil elbette ama tuhaf geldi. Bir iki kere de özelden ısrarla yazdı. En son inandırıcı gelmediğini ve gönderemeyeceğimi söyledim. Birçok arkadaş da vardı yardımcı olmak isteyen, umarım onlar teyit edebilmiştir.

NaimeYilmaz evet geçen yalan olduğunu ortaya çıkarıncada farklı hesaplardan cirkince saldırıyorlar bunun bi önlemi olmalı ama nasıl her önüne gelen buraya kayıt olmamali

Neferut ben sana dicektimde işte inanmayı işte aynı kişiler her hafta Baska senaryoyla geliyorlar. Bide kalpazanlar oyle tatlı dille yazıyolarki acıyorsun ama ben asla ınanmıyorum ne yazarlarsa yazsınlar ben seni uyarıcaktımda kötü durmak istemedim senin için değilde boyle setlerde uyarınca burda püranalar ucusuyo başına vicdan yok filan diye

nur53___ Özelden falan uyarsaydın keşke. Yani ben hayır yapmak isterim ama oğlumun mama parasını da Çar cur etmek istemem ki. Ayriyeten evet instagramı olmayabilir ama numara verebilirdi. Yeni hesap açmakla uğraşmak yerine. Postta birine hayır kabul edemem dedi ama bana gelince ısrarla istedi. Tekrar söylüyorum teyit etmiş arkadaşlar varsa orijinalsa hala yardımcı olmak isterim ama dolandırıcaya da verecek param yok. O arkadaş için değil genel olarak söylüyorum çocuk ve bebek diyerek insanların vicdanlarıyla oynuyorlarsa Allah da yedirmesin o parayı

NaimeYilmaz evet bu hesap taklit falan olmasın diye sormak istedim tekstil ürünleri sıfır değil mi?

Ftmnnr insanız canım hepimiz üzüldük ama işte böyle emiciler insanın iyi niyetini suistimal ediyor bunlar gerçekten kötünün en kötüsü

Neferut bende onun dolandırıcı olduğunu tahmin ettim ama karışmak istemedim açıkçası sonra kötü biz oluyoruz onlar bi şekilde kendilerini haklı cikariyolar

crazyymom inş kimse evinin çoluk çocuğun riskini atmaz yani ikinci mama alamıyorum diye acaba profiline baktım 2023de bebek kaybı vs paylaşım yapmış 2025 de İlk gönderisi eşim işten çıktı bebeğime mama alamıyorum olmuş kimsenin günahını lazım değil iki şekil de inş doğru değildir doğru ise Rabb’im bir kolaylık versin 🤲🏻

Neferut yaaaaaa bende üzüm üzüm üzüldüm dedim kadın ya doğru söylüyor ise diye 🤬😠😡 zaten Instagram adresi verirken kendi de dedi bir tane açtım çok kullanmıyorum vesaire diye ya bilmiyorum gerçekten nasıl boğazlarından geçiyor 🤬😡😡

NaimeYilmaz geçen gün biride bebeğin maması bitti eşime al dedim almadı çocuk aç uyudu diye bi post açmış anneler hemen atalım aç uyumasın demiş tabi bir iki yok kabul edeme diyip sonra kabul etmiş ve bir çok anne para atacağını yazmıştı ben inanmadım ve postada yazmak istemedim ama üzüldüm yardım etmek isteyen annelere gerçekten iyi niyetleri suistimal ediliyor buraya girecek internet parası var ki fatura fiyatları ortada en az 1 kutu mama parası ama vicdanlara dokunmaya post açıyorlar birde artık galiba size yazıcam şüphelendiklerimi