Neferut internet aracılığı ile yardım etmek yerine bildiğiniz, güvendiğiniz insana verin. Ya da bir kuruma bağışlayın. Buradan kimseyi bilemeyiz sonuçta 🌺 Burada ihtiyacı olanda mahalle muhtarına falan gitsin, onlar yardım ediyor zaten.

Neferut Postta birine hayır kabul edemem dedi ama bana gelince ısrarla istedi.

Taktık bu zaten millete karsı yok dıyor sana gelınce istiyor Allah bılır daha kimden istedi inanmayın valla ramazan bide dahada çogalıcak

Neferut en duygusal olduğumuz dönemdeyiz, onlar da bunu bildiği için sömürmeye çalışıyorlar. Allah onlarada vicdan versin :))

Merloza Kesinlikle, hem ramazanın içindeyiz hem de söz konusu bebek olunca akan sular duruyor iyi niyeti suistimal etmek ne kadar kolay olmuş bu devirde :))

nur53___ yaaaa bir ara yazdı yok anneler kabul edemem diye ben orada inanır gibi oldum işte kendi babasının düşünmediği bebeğimi yabancı insanlar düşünüyor falan dedi senden nasıl istedi ne yazdı 🤦🏻‍♀️

Neferut ahhh ve kuzum işte bunlar yüzünden gerçek ihtiyaç sahibi insanlar mağdur oluyor Rabb’im çıkarsın bunlar dan

nur53___ hiçbirine üzülmüyorum belli hepsi dolandırıcı. Benim bebeğimin mama ihtiyacı olsa ve gerçekten alamayacak durumda isem kocamda ilgilenmiyorsa önce elime telefon alıp dilencilik yapacağıma o telefonu satar çocuğuma mama alırım. Sonrada o koca kişisini çatır çatır boşarım.

AnayimBenAna_ bundan sonra yazıcam evet ya valla buda bizim görevimiz heralde öyle uğraşmaktan bıkmak olmuyor o pisliklerin ekmeğine yap sürmek olur bu

AnayimBenAna_ aynen oyle ben parasız kalsam İlk satıcagım sey telefonum burda inanmıyorum ben kimseye

Neferut en yakınından basla demişler ben bu uygulamayı ındırene kadar ıbukadar ısteyen oldugunu bilmiyordum WhatsApp grubunda bile isteyene denk geldim

AnayimBenAna_ bacım işte insan vebale de girmek istemiyor yaaa gerçek ihtiyaçlı biriyse günahına girer miyim diye düşünüyor insan 🤦🏻‍♀️

nur53___ birde bak ramazan da insanın manevî duygularımın tavan yaptığı ay insanlar inanmaya daha hazır yaaa gerçek den gönderen oldu mu acaba 🤔