Yardım Talepleri!
Gamzeli_03 Gerçekten ben herkesi kendim gibi saf sanıyorum. Bir daha inanmam böyle şeylere asla
nur53___ yaaaa bir ara yazdı yok anneler kabul edemem diye ben orada inanır gibi oldum işte kendi babasının düşünmediği bebeğimi yabancı insanlar düşünüyor falan dedi senden nasıl istedi ne yazdı 🤦🏻♀️
Neferut ahhh ve kuzum işte bunlar yüzünden gerçek ihtiyaç sahibi insanlar mağdur oluyor Rabb’im çıkarsın bunlar dan
nur53___ hiçbirine üzülmüyorum belli hepsi dolandırıcı. Benim bebeğimin mama ihtiyacı olsa ve gerçekten alamayacak durumda isem kocamda ilgilenmiyorsa önce elime telefon alıp dilencilik yapacağıma o telefonu satar çocuğuma mama alırım. Sonrada o koca kişisini çatır çatır boşarım.
KumpirsMom dolandırılmak istenen buyursun göndersin diyip çekilmek lazım kenara 🤭
AnayimBenAna_ bundan sonra yazıcam evet ya valla buda bizim görevimiz heralde öyle uğraşmaktan bıkmak olmuyor o pisliklerin ekmeğine yap sürmek olur bu
Gamzeli_03 ya simdi siz akıllandınızda sizden sonra yine inananlar olacak bunu düşününce deliriyorum ben ya
AnayimBenAna_ aynı aynı uyarıyorsun bıdr hala boş boş özelden yazıyım dıyo kaç kişi burda uyardım ben
AnayimBenAna_ aynen oyle ben parasız kalsam İlk satıcagım sey telefonum burda inanmıyorum ben kimseye
Gamzeli_03 Biz yine bildiğimiz tanıdığımız yerlere ve kişilere yardım etmeye devam edelim en iyisi :(
AnayimBenAna_ bacım işte insan vebale de girmek istemiyor yaaa gerçek ihtiyaçlı biriyse günahına girer miyim diye düşünüyor insan 🤦🏻♀️
nur53___ birde bak ramazan da insanın manevî duygularımın tavan yaptığı ay insanlar inanmaya daha hazır yaaa gerçek den gönderen oldu mu acaba 🤔
Gamzeli_03 ramazanda dahada cogalır bunlar asla ınanmayın asla