AnayimBenAna_ evt ya bazıları da hak ediyor
Geçenlerde bu olayla ilgili post açtım yardım edin diyenlere çocuğumla sokağa atıldım diyenlere çok takılmayın yada postlarini okumayın diye

kız görsen arada 1 /2 çürük yumurta nasıl savunmaya geçiyordu yok niye böyle post açtım niye o postları okudum diye deli oldum resmen çok değişik insanlar var 😂😂

Neferut ben çocuk esirgeme kurumuna bagislayi tercih ediyorum hayırları onların gerçekten ihtiyacı var kurumsal yerlere verin bence

Geçen bebeğine mama alamıyorum diye post açan arkadaş instagram hesabını verdi. Özellikle para değil mama göndermek için yazdım ısrarla adres istiyorum vermiyor. Sonra bana sabaha lazım kargo geç olur dedi para atacaklardan birinden yardım alacağını söyledi. Bende mama sürekli kullanacağınız bişey adres atarsanız yollayayım dedim. İnstagram dönüş yapmadı. İnsanların niyetini anlamak çok zor. Belki ihtiyacı var gerçekten bilemem ama adres ve telefon vermek çok mu zor? Üstelik trendyoldan göndereceğim belirttim. Bu arada kendi maddi durumunda iyi değil eşim 6 aydır işsiz. Ama söz konusu aç bi bebek gecenin bir yarısı atılmış bir post. Elimden geldiğince destek olmak istedim. Arkası gelmedi. Ne diyelim rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

bebegimmm16 mama göndereceğinizi belirtmekle çok iyi yapmışsınız demek ki gerçekten ihtiyacı yokmuş yoksa kabul ederdi.. çünkü para gönderen kişininkiyle hemen mama alabilir sizin göndereceğiniz sonra bile gelmiş olsa mama her zaman ihtiyaç, geldiği gün karnını doyururdu. Neyseki dolandıramamış sizi ama keşke insanların vicdanıyla da oynamaya çalışmasalar..

Yani bu devirde insan kendi çocuklarina anca yetebiliyor herşey çok pahalı eşimle çalışıyor olmamıza ragmen 3 çocuğun giderlerine anca yetiyoruz 4. Hamileyim çalışmaya devam ediyorum çocuklara anca yetebiliyoruz ki bu devirde oturup yardim beklemek her şehirde bir kaymakamlık var her yerde sydv şubesi var bunlar gerekli yardımı ihtiyacı olanlara yapıyor ihtiyaci olanlar için kurulmuş kurumlar bunlar eğer bu kurumlar yardım etmiyorsa bizim anlık yapacağımız yardimlar anı kurtarır ve karşıdaki kişiyi hazirciliga alistirir çalışmak yerine böyle doyumsuz bir şekilde kimden ne koparirsam kafasına girer ben bu yüzden böyle yardım etmeyi uygun bulmuyorum şahsen iş yok diye bişey yok her türlü iş bulunur çalışılır yeterki insan calismak ele muhtaç olmamayı istesin elinde iPhone ağzında sigara yok bebeğime mama alamıyorum bez alamıyorum cidden duygu sömürüsu oluyor resmen

Neferut evet bende yazmıştım ama hesabının çok önceden açık olduğunu söylemişti bana da bilmiyorum bebeğim diyince bir çoğumuz üzülmüştük doğrusu

Neferut yukarıda bir arkadaş mama göndermeyi teklif etmiş dönüş yapmamış ama gönderilen paraları kabul etti sanırım bana da instagramdan yazdı yardım etmiştim ben de hamileyim ve çok üzüldüğüm için gece uyuyamam diye ısrarla yazmıştım arkadaşa ama o bunu suistimal ettiyse de Allah’ından bulsun sonuçta burada yardımda bulunan herkes kendi evinden birşeylerden kısıp gönderdi yazık vicdanları nasıl rahat edebiliyor acaba

Yesimdursun Evet bende okudum onu. Giyecek hiçbir şeyi olmasa bile bir örtüye sararsın üşütmezsin evladını karnının doyması en önemli meselelerden biri küçücük sabiyi ortaya atıp nasıl böyle dolandırıcılık yapabiliyorlar ya

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.