Nursen21 ay yanlış beni canım özür dilerim gerçekten ben seni üzüyor sandım o yüzden ver yansın ettim ama haksız da değilim onun yapması lazım yaptır kız yapsın ne var karısına midemi bulandırma ne dmek miş bak yine cinlendim
    Nursen21 seni üzmek değil niyetim gerçekten özür dilerim yanlış anladin beni sanırım
      Gazize yok kız özürlük birşey yok 🤗
      Ama çok şükür öyle kaba bi erkek değil onu demek istedim
      Tanısaydın ne demek istediğimi anlardın demek istedim 😊
      Diyarbakır erkekleri dediğim dedik çaldığım düdük misali biraz kabalar
      Ama genelde erkekler böyleler galiba 🤔
      O tiplerden değil demek istedim
      Gazize 🤣🤣🤣 kız ilahi sana
      Belki yapar öyle zorlamadım onu
      Senin eşin galiba yapacak sen ondan rahatsızım bu kadar 🤗
        Gazize ben zararlı oldugunu biliyorum. O yuzden kullanmıyorum. Tabi marka filan farkı ola bilir. Ben sesu kullanıyodum doktum kullanma zararlı dedi
          Gazize Bursa’ya gelmek istiyorum ilerde gezmek için gelirim belki güzel memleket diye duydum 😊
            Nursen21 of hemde nasıl güzel gelirsen seni misafir etmek isterim canım benim ulucami büyüleyici benim için sayısız güzellikleri var ben hiç sıkılmadım buraya evlenip gelince o derece yani
              Nursen21 Valla bende zorlamadım baktı yapamıyorum sen niye böyle acziyet cektiriyon bu halinle kendine niye bana demiyon dedi yeni evli sayılırız çok utanıyordum ilk başlarda kendi alıştıra alıştıra kendi rızası ile yaptı aksine benim için çok zor oldu alışmak 😄
                Gazize Canım bende 37+5 eşim bayan kuaförü olduğu için mecburen eşime aldırıyorum
                  Nursen21 karnından nasıl yapacak canım mecburjileti kullanınca hem kasiniyorhemde devrisi gün çıkıyor ağda ise bir ayda anca daha temiz benim tehlikem var su an mecburum daha küçük de yapıyorum tehlike geçince hemen koforun yolu..