35+4 haftalık hamileyim ama doktorum bebeğin gelişimi 37+4 le uyumlu dedi ayın 14 ünde konturol var üşeniyorum ağda yapmaya tüy dökücü kremlere aklım kayıyor ondan da çok cekiniyorum bi zararı olur diye
    Gazize yani canım çok fazla kimyasal içeriyor asit sonuçta ağda en temizi kuaför e git en olmadi ya da jilet yap
      Minnosizmmm malesef ki bikini bölgesine jilete başladım bacaklar için istiyorum da ne kadar üşeniyorum bi bilseniz o ağrıyı çekersem sancı yı tetikler diye düşünüyorum zaten adet sancısı gibi birşeyler oluyor bel karın kasiklar
      Aciyo karnım taş gibi oluyor ağda korkutuyor bacağada jilet vurulmaz bu hallede gidersem doktor kovalar beni her hal
        Gazize ya onlar neler neler görüyor bikere devlete gitmiştim kadın doğuma inanın kadının göbeğindeki kil benim eşimde yoktur o da hamileydi kınamıyorum sakın yanlış anlamayın hormonlar bozuluyor sonuçta ama geriliyorsanız kendiniz yaparken daha çok gerilebilirsiniz imkanınız varsa kuaför e gidin konuşa konuşa 5 dk da tertemiz yapıyorlar ben şahsen cesaret edemiyorum ama kuaförüm yaparken çok rahatım dedikodu yapıyoruz bi bakıyorum bitmiş 🙈 kendim yapınca da ayna karşısında gaz veriyorum yaparsın kızım bundan mi korkucan diye
          Günah olduğu için kuaföre gitmek istemiyorum ama en son yol o görünüyor
          Yani kendim yapamam jileti de beceremem
          Dinen doğru değil biliyorum ama Allah affetsin mecburi birşey gibi geliyor bana ne bileyim 😓😢
            Nursen21 günah değil direk haram bikini bölgesini bayana bile açmak ben bir defa gittim onda da için elvermedi yarim bırakıp kalktım tamamlamadım onun vijdan azabını cekiyorum kurban olduğum rabbim affetsin inşallah kaçış yok bikini bölgeni esin yapsın jiletle canım
              Minnosizmmm ya bikini gitti zaten malesef jilete başladım oraya kol bacak mecbur kuaför görünüyor yeni taşındım kim ne kadar güzel yapıyor onuda bilmiyorum artik şansıma ne çıktıysa kuaför mecbur şu tüy dökücü kremler sormak lazım doktora aslında
                En ıyı yol gebeylen jilet malesef heryerde yazıyo tuy dokucu kullanmayı dıye of hiç sevmıyorum bn ama allahtan onceden lazer gıtgımde şimdi fazla yok
                  Kuzlarr kesinlikle tüy dökücü kullanmayın 😏 ben agda yapıyordum bır kere kullandım jiletten daha beter oldu resmen kimyasalını gectım bırde cabuk cıkıyor veet almıştım 2 kere kullandım hamılelıkte jılete gectım mecbur karnıö büyüdğkce nolur bılmıyorum 😏
                    Gazize kendın al canıö bacak kol kolay önemli olan bıkını onuda halletmıssın zten 🤣 aynı ben 🤣
                      ilkayksck yapcak birşey yok eşlere büyük görev düşüyor ama korka korka 🤭
                      Gazize ben kullandım ve acayip bir şekilde yanmaya başladı hemen yıkadım zor geçti zaten ama bebeğime zarar vermiştir diye çok korktum gerçekten kimseyebtavsiye etmiyorum
                        ilkayksck önceleri kolay canım 36 haftalik ol o karın burnunun ucuna değsin o zaman görcem seni kaç haftalık oldu bebişin ben alamıyorum valla ne yalan diyim 5 aylık olduktan sonra herşey daha da zor
                        Gamzeemrmrt şanslısın çıkmadı dimi lazer den sonra gebelik sırasında hormonlardan dolayı tüyler çıkar olmadık yerlerde özellikle göbekte inşallah dökülür ler
                          Gazize canım traş makineleri var ya eskiden babalarımız kullanırdı 🙈 ucu keskin değil de delikli delikli onların ufakları var ben lazerdeyken kullanıyordum bence onlarla hallet kolay oluyor hemen de alıyor zaten
                            srpaca bacağın üst kısmı da çıkmaya başladı gebelikle birlikte bacağını da mi makine ile alıyorsun
                              Tüy dökücü krem erken doğumu tetikliyormus belki son hafta için tüy dökücü krem kullanılabilir ben kendim kuafordum kendim alıyordum ama 5 aydan sonra zorlamaya başladı çalıştığım insanin yanında aldırmaya da biraz utanıyorum civardaki çoğu yerde tanıyor beni dogurmaktan daha zor bir durum şu tüy meselesi🙈
                              Gazize evet çok rahat oluyor ben lazerden beri başka hiçbişey kullanmadım sanırım alıştığı için geç de çıkıyor yani iki ayda bir falan