Gazize lazer hamilelikde zararlimi? Bende 5 ayliq hamileyim hamilelikden once gidiyordum.lazere hamilelik zamani getmiyordum ama simdi tuyler cikdigi icin gitmeyi dusunuyodum yotubda gakan izledim doktorlar soyluyo bi zarari yok . ( ama yinede bilmiyom
    Nazlim88 Nasıl olmaz olmaz olurmu allah korusun bebekte körlüğe bile sebep yetişkinler bile lazer ışınlarına maruz kalmamak için gözlük takıyo bende uzun zaman lazer epilasyona gittim bi faydasını görmeyince iğneli epilasyona gittim 13 senedir bıyık mis yüzmüş almıyorum hiçte çıkmıyor
      Nursen21 çok zor elbette anam sizde anne olunca anlicanız beni derdi he he derdik şimdi daha iyi anlıyorum annemi
        Gazize
        Valla ben tüy dökücü kullandim normalde agdaya gidiyordum ama agrilardan gidemedim diger sefere ağda ya gidecem çatı muanesine de dogumuda tertemiz giderim InşALLAH o zmn tüy dökücü jilete de gerek kalmaz InşALLAH
          Cimbom inşllah ama granür ağdayı tavsiye ederim bak çok super ve pratik gratis te var
            Gazize böyle bir kimyasalı nası kullanmak istiyorsunuz? Ve tüy dökücü kremle jiletin etkisi aynı çünkü kökten almıo.
              Gazize aynen bende şimdi anneme öyle bi düşkün olmuşum ki 🤗😢
              Kıyamam neler çekmişler kim bilir onlar
              Polo Evet gratisten aldım kendim yaptım eşim in yardımı ile ufak ufak
              Polo evde kendim yaptım granür ağda gratisten aldım çok rahat yaptim
              Gazize cnm jileti ıslatarak yap benim son haftam jilet le yapıyorum ben
                Edizim evet hatta mümkünse Tras köpüğü kullan hiç acimiyo çıkarken kaşıntı felan da yapmiyo😊
                Nazlim88 biliyorum elbette uzun süre gittim şükür kıldan tüyden kurtuldum