Nursen21 ama mecburi bi durum fedakarsa her türlüsünü göze almalı insan allah korusun eşinin eli ayağı tutmazsa sen onun kişisel bakımını yapmican mi haram değil günah değil canım kuaför e gitmektense karnın burnunda eğilip zorlanıp sancılarını tetiklicene esin yardımcı olsun 🙂
    Yasemincifci aynen çok fazla kimse ya biriktiriyormus vazgeçtim en iyi kuaför bide şu boncuk agdalardan aldım bide onu denicem çok rahat dediler gratiste var bayanlar granür ağda diye geciyo
    Nursen21 eskiler nasıl yapıyorsa sende öyle yap anca bi d.bakir erkeğinin ağzından çıka bilecek söz 😂😂😂
      Gazize böyle demen beni üzdü
      Eşimi tanısaydın asla böyle söylemezdin gerçekten kıymetimi çok iyi bilen bi eş çok şükür
        Gazize hele bakalım ogün gelsin de
        Ne yapacağımıza karar veririz 🤗
        Gazize mesela asla biz bel altı konuşmalar bile yapmayız eşim helalim olmasına rağmen herşeyi konuşmaz
        Herkesin kolaylıkla söylediği ve yaptığı şeyleri yapamaz utanır edepli olmak her zaman daha iyidir der
        Bende ciddi anlamda asla demedim ona bana yardımcı ol diye
        Sırf onu sinirlendirmek istediğim için söyledim 🤗
          Nursen21 Ama böyle birşeyi onun teklif etmesi lazım canım eşini kuaföre yollayıp bikini bölgesini temiz tutmasını istiyorsa o zaman edep biraz düşündürücü canım ya bence ona yaptır dışarda tanimadigin bayanların yapmasından iyidir
          Nursen21 ay yanlış beni canım özür dilerim gerçekten ben seni üzüyor sandım o yüzden ver yansın ettim ama haksız da değilim onun yapması lazım yaptır kız yapsın ne var karısına midemi bulandırma ne dmek miş bak yine cinlendim
            Nursen21 seni üzmek değil niyetim gerçekten özür dilerim yanlış anladin beni sanırım
              Gazize yok kız özürlük birşey yok 🤗
              Ama çok şükür öyle kaba bi erkek değil onu demek istedim
              Tanısaydın ne demek istediğimi anlardın demek istedim 😊
              Diyarbakır erkekleri dediğim dedik çaldığım düdük misali biraz kabalar
              Ama genelde erkekler böyleler galiba 🤔
              O tiplerden değil demek istedim
              Gazize 🤣🤣🤣 kız ilahi sana
              Belki yapar öyle zorlamadım onu
              Senin eşin galiba yapacak sen ondan rahatsızım bu kadar 🤗
                Gazize ben zararlı oldugunu biliyorum. O yuzden kullanmıyorum. Tabi marka filan farkı ola bilir. Ben sesu kullanıyodum doktum kullanma zararlı dedi