35+4 haftalık hamileyim ama doktorum bebeğin gelişimi 37+4 le uyumlu dedi ayın 14 ünde konturol var üşeniyorum ağda yapmaya tüy dökücü kremlere aklım kayıyor ondan da çok cekiniyorum bi zararı olur diye
Tüy dökücü krem kullanan varmi
Gazize yani canım çok fazla kimyasal içeriyor asit sonuçta ağda en temizi kuaför e git en olmadi ya da jilet yap
Minnosizmmm malesef ki bikini bölgesine jilete başladım bacaklar için istiyorum da ne kadar üşeniyorum bi bilseniz o ağrıyı çekersem sancı yı tetikler diye düşünüyorum zaten adet sancısı gibi birşeyler oluyor bel karın kasiklar
Aciyo karnım taş gibi oluyor ağda korkutuyor bacağada jilet vurulmaz bu hallede gidersem doktor kovalar beni her hal
Aciyo karnım taş gibi oluyor ağda korkutuyor bacağada jilet vurulmaz bu hallede gidersem doktor kovalar beni her hal
Gazize ya onlar neler neler görüyor bikere devlete gitmiştim kadın doğuma inanın kadının göbeğindeki kil benim eşimde yoktur o da hamileydi kınamıyorum sakın yanlış anlamayın hormonlar bozuluyor sonuçta ama geriliyorsanız kendiniz yaparken daha çok gerilebilirsiniz imkanınız varsa kuaför e gidin konuşa konuşa 5 dk da tertemiz yapıyorlar ben şahsen cesaret edemiyorum ama kuaförüm yaparken çok rahatım dedikodu yapıyoruz bi bakıyorum bitmiş 🙈 kendim yapınca da ayna karşısında gaz veriyorum yaparsın kızım bundan mi korkucan diye
Günah olduğu için kuaföre gitmek istemiyorum ama en son yol o görünüyor
Yani kendim yapamam jileti de beceremem
Dinen doğru değil biliyorum ama Allah affetsin mecburi birşey gibi geliyor bana ne bileyim 😓😢
Yani kendim yapamam jileti de beceremem
Dinen doğru değil biliyorum ama Allah affetsin mecburi birşey gibi geliyor bana ne bileyim 😓😢
Minnosizmmm ya bikini gitti zaten malesef jilete başladım oraya kol bacak mecbur kuaför görünüyor yeni taşındım kim ne kadar güzel yapıyor onuda bilmiyorum artik şansıma ne çıktıysa kuaför mecbur şu tüy dökücü kremler sormak lazım doktora aslında
En ıyı yol gebeylen jilet malesef heryerde yazıyo tuy dokucu kullanmayı dıye of hiç sevmıyorum bn ama allahtan onceden lazer gıtgımde şimdi fazla yok
Kuzlarr kesinlikle tüy dökücü kullanmayın 😏 ben agda yapıyordum bır kere kullandım jiletten daha beter oldu resmen kimyasalını gectım bırde cabuk cıkıyor veet almıştım 2 kere kullandım hamılelıkte jılete gectım mecbur karnıö büyüdğkce nolur bılmıyorum 😏
Gazize kendın al canıö bacak kol kolay önemli olan bıkını onuda halletmıssın zten 🤣 aynı ben 🤣
Gazize ben kullandım ve acayip bir şekilde yanmaya başladı hemen yıkadım zor geçti zaten ama bebeğime zarar vermiştir diye çok korktum gerçekten kimseyebtavsiye etmiyorum
Gamzeemrmrt şanslısın çıkmadı dimi lazer den sonra gebelik sırasında hormonlardan dolayı tüyler çıkar olmadık yerlerde özellikle göbekte inşallah dökülür ler
Rumeysaasgin bi zararı olmamıştır inşallah bebeğe
Tüy dökücü krem erken doğumu tetikliyormus belki son hafta için tüy dökücü krem kullanılabilir ben kendim kuafordum kendim alıyordum ama 5 aydan sonra zorlamaya başladı çalıştığım insanin yanında aldırmaya da biraz utanıyorum civardaki çoğu yerde tanıyor beni dogurmaktan daha zor bir durum şu tüy meselesi🙈