38+2 de gece saat 4 bucukta suyum geldi. sancilarimi hep evde karşılamak istemistim. o yuzden sabaha kadar bekledim dusumu aldim evimi topladim hazirlandim. 7 bucukta hastaneye gittiğimizde 1 cm acilma vardi sadece ve suyum gelmeye devam ediyodu. vajinaya fitil yerleştirdiler saat 9 gibi de suni sanci vermeye basladilar. gittikce suni sancinin dozunu artirdilar ve sancilar gelmeye basladi. sanci geldikce plates topunda zipladim, yuruyus yaptim. nst ye baglamadiklari sürece hic yatmadim. yatinca agrilari daha cok hissediyosun. sancilar geldikce icimden sayi saydim simdi gececek diye kendimi motive etmeye calistim. saat 2 gibi 4 cm oldu ve lavman yaptilar. saat 4 gibi ikinma istegi geldi oyle bsy ki tutamiyosun kendini. hemen ebelere haber verdik dogumhaneye gectik. ebe doktor gelene kadar perine masaji yapti. doktorum kesi olmaması icin cok ugrasti ama bebegin kafasi cikmayinca mecbur ufak biyer kestiler. 4 bucukta da minigimi kucagima aldim ve tentene temas yaptik o an herseyi unutuyosun kokusu o kadar guzel ki 😊 hemen ayaga kalktim odaya gulerek girdim. normal doğumun en iyi yani dogumdan sonra hemen ayaga kalkabiliyosun. simdi biraz dikisler aciyo onun disinda iyiyim bebegimle de ilgilenebiliyorum. sutum de hemen geldi hersey cok guzeldi 😊 sorulariniz varsa cevaplayabilirim biraz uzun oldu 😊
    Ayyy canım allahım darısı bizlerin başına. Dünyanın en güzel duygusu olmalı onun kokusunu içine çekmek. Allah bizleri de tez zamanda kavuştursun.😍 Doğumu çok abartanlar oluyor. Tabi bu kişiden kişiye değişiyor. İnsallah Allah bize de o gücü verir🤲🏻 Bebeğiniz kaç kilo dogdu?
      sumeyyezumra merhaba ne güzel allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 suyunuz gelmeden önce bir belirti yaşadınızmı ? Agrı sancı gibi..
        sumeyyezumra Allah analı babalı büyütsün🙏🏼 Darısı başımıza inş kesi olurken acı hissediyor musun yada dikişler atılırken
          Nomays11 biraz zor ama dayanilmicak gibi degil kendini motive edebilmek onemli. insaallah seninde normal olur 😊
          Selenyusuf 2 3 gundur bel agrim vardi. suyumun geldigi aksam da hafif adet agrisi gibi agrim vardi. ama ben hep 40 haftaya kadar beklicek diye düşünmüştüm o yuzden suyum gelince cok sasirdim 😊
          ElmasSs kesi atmadan once igne yapti uyusturdu. dogumun sancisindan igneyi yada kesiyi hissetmiyosun zaten 1 saniyelik olay. biran once bebek çıksın diye o an herseyi yapabilirsin. dikisler atilirken uyusturdugu icin pek hissetmiyosun hafif ağrı oluyo.