sumeyyezumra gözün aydın allah analı babalı büyütsün❤️
normal dogum hikayem 😊
sumeyyezumra özel hastanede mi doğum yaptın canım
Reina amin cok tesekkurler 😊
Nomays11 biraz zor ama dayanilmicak gibi degil kendini motive edebilmek onemli. insaallah seninde normal olur 😊
Ezgiiiiia allah kimseye kaldiramkcagi yuku vermezmis o yuzden pozitif düşünun pozitif olsun 😊 2940 dogdu
Selenyusuf 2 3 gundur bel agrim vardi. suyumun geldigi aksam da hafif adet agrisi gibi agrim vardi. ama ben hep 40 haftaya kadar beklicek diye düşünmüştüm o yuzden suyum gelince cok sasirdim 😊
- Düzenlendi
ElmasSs kesi atmadan once igne yapti uyusturdu. dogumun sancisindan igneyi yada kesiyi hissetmiyosun zaten 1 saniyelik olay. biran once bebek çıksın diye o an herseyi yapabilirsin. dikisler atilirken uyusturdugu icin pek hissetmiyosun hafif ağrı oluyo.
KcRaDnLeNr tesekkur ederimm 😊
SevgibiR tesekkur ederim 😊 2940 dogdu zümra adimiz 😊
Aysedgrlikrkmz aminn insaallah 😊
Yasemincifci evett
sumeyyezumra allah analı babalı büyütsün sağlıkla
sumeyyezumra oy masallah 🥰 insallah haklısınız 🤲🏻
sumeyyezumra allah analı babalı büyütsün bende dün kontrol gittim normalde 37 haftaydım 1 hafta önden dedi 38 dedi ama hiç sancım açılmam Yok Bebek baş aşagı gelişmiş buyun herşeyi ama sancım olmadı için bişey olmuyor normal Doğum acaba benim nasıl olur ya
Kubrarecep amin sagol 😊
sumeyyezumra Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏 Bnm de ptesi suni ile başlayacak doğumum çok merak ediyorum.
MomBush allah kolaylik versin simdiden. olumsuzluga kapilmayin hic bi zaman ben bunu basaricam diyin
sumeyyezumra gözünüz aydın sağlıcakla buyutun inşallah 38+3 teyim dört gözle bekliyoruz darısı bize inşallah 🙏
suraybuke insaallah kolay dogumlariniz olur 😊
[bilinmeyen] hurafe bence bi sıkıntı yasamadim çok sukur