sumeyyezumra merhaba ne güzel allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 suyunuz gelmeden önce bir belirti yaşadınızmı ? Agrı sancı gibi..
    sumeyyezumra Allah analı babalı büyütsün🙏🏼 Darısı başımıza inş kesi olurken acı hissediyor musun yada dikişler atılırken
      Nomays11 biraz zor ama dayanilmicak gibi degil kendini motive edebilmek onemli. insaallah seninde normal olur 😊
      Selenyusuf 2 3 gundur bel agrim vardi. suyumun geldigi aksam da hafif adet agrisi gibi agrim vardi. ama ben hep 40 haftaya kadar beklicek diye düşünmüştüm o yuzden suyum gelince cok sasirdim 😊
      ElmasSs kesi atmadan once igne yapti uyusturdu. dogumun sancisindan igneyi yada kesiyi hissetmiyosun zaten 1 saniyelik olay. biran once bebek çıksın diye o an herseyi yapabilirsin. dikisler atilirken uyusturdugu icin pek hissetmiyosun hafif ağrı oluyo.
      sumeyyezumra allah analı babalı büyütsün bende dün kontrol gittim normalde 37 haftaydım 1 hafta önden dedi 38 dedi ama hiç sancım açılmam Yok Bebek baş aşagı gelişmiş buyun herşeyi ama sancım olmadı için bişey olmuyor normal Doğum acaba benim nasıl olur ya