sumeyyezumra hayırlı uğurlu olsun 🥰 sağlıkla büyütürsün inşallah
normal dogum hikayem 😊
sumeyyezumra ayyy ne kadar güzel darısı benim başıma geçmiş olsun canım bende çok istiyorum normal Doğum hem zamanında olmuş🙏
Ayyy canım allahım darısı bizlerin başına. Dünyanın en güzel duygusu olmalı onun kokusunu içine çekmek. Allah bizleri de tez zamanda kavuştursun.😍 Doğumu çok abartanlar oluyor. Tabi bu kişiden kişiye değişiyor. İnsallah Allah bize de o gücü verir🤲🏻 Bebeğiniz kaç kilo dogdu?
sumeyyezumra merhaba ne güzel allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 suyunuz gelmeden önce bir belirti yaşadınızmı ? Agrı sancı gibi..
sumeyyezumra Allah analı babalı büyütsün🙏🏼 Darısı başımıza inş kesi olurken acı hissediyor musun yada dikişler atılırken
sumeyyezumra canım sağlıkla büyüt ♥️
sumeyyezumra gözün aydın 💟 çok güzel bebiş kaç kilo adı ne
sumeyyezumra Rabbim uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin bizlerde kolay Doğum ve sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🥰
sumeyyezumra gözün aydın allah analı babalı büyütsün❤️
sumeyyezumra özel hastanede mi doğum yaptın canım
Reina amin cok tesekkurler 😊
Nomays11 biraz zor ama dayanilmicak gibi degil kendini motive edebilmek onemli. insaallah seninde normal olur 😊
Ezgiiiiia allah kimseye kaldiramkcagi yuku vermezmis o yuzden pozitif düşünun pozitif olsun 😊 2940 dogdu
Selenyusuf 2 3 gundur bel agrim vardi. suyumun geldigi aksam da hafif adet agrisi gibi agrim vardi. ama ben hep 40 haftaya kadar beklicek diye düşünmüştüm o yuzden suyum gelince cok sasirdim 😊
- Düzenlendi
ElmasSs kesi atmadan once igne yapti uyusturdu. dogumun sancisindan igneyi yada kesiyi hissetmiyosun zaten 1 saniyelik olay. biran once bebek çıksın diye o an herseyi yapabilirsin. dikisler atilirken uyusturdugu icin pek hissetmiyosun hafif ağrı oluyo.
KcRaDnLeNr tesekkur ederimm 😊
SevgibiR tesekkur ederim 😊 2940 dogdu zümra adimiz 😊
Aysedgrlikrkmz aminn insaallah 😊
Yasemincifci evett
sumeyyezumra allah analı babalı büyütsün sağlıkla