MhysaTheGreat bidahaki gittiğimde sorayım bende😂
29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?
danla2711 yok kuzum bende tutmuyorum dediğin gibi doktor tut dese bile tutmıcaktım bende 6 saatten fazla aç kalmamak gerekiyormuş yediğim halde acıkıyorum sürekli 😂 ben evdeyim aslında ama işte yinede zor geliyo 🫣
Meliselo bende yanma olsugunda yesil elma, yogurt felan yiyodum iyi geliyodu
1Anneadayiiii 😂bende aç ve susuz kalamıyorum valla sinirleniyorum hemencik😂
Sağ kaburgam çok ağrıyor gece uyuyamıyorum. Ne tarafa dönsem rahat edemiyorum kaburga ağrısından nefes almakta zorlanıyorum.🥺 O kadar iyi geçiyordu ki birden bire başladı ağrılarım
29+3 haftalık hamileyim geceleri sağa sola dönerken çok zorlanıyorum alt karnım çok acıyor yataktan kalkarken zorlanıyorum bi bacağıma ağrı giriyor sendeliyorum ilk başta yürürken 2-3 adımdan sonra normal yürüyebiliyorum
Aleynaaatml
Bu arada oruç tutanınız var mı benim çevreden tutabiliyorsan tut diyen çok oldu ilk 4 gün komple tuttum ama bugün ara verdim korkuyorum bebeğim için tam gelişim zamanları sonuçta
danla2711 ayy hakkımızda hayırlısı sağlıkla bi doğursaydık kız 😂
1Anneadayiiii ay sorma daha fazla içimde tutamıyorum bazen bir geriniyor ayağı karnımı yarıp çıkacak resmen ahaha sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah 😍🤲
danla2711 inanır mısın bugün eşime dedim daha akşam iftarda sanki çıkacak delik arıyo da çıkamıyor dedim benim bebiş de öyle yırtıp çıksa o kadar memnun olcak 😂 amin inşallah hayırlı evlat olurlar 🥰❤️
1Anneadayiiii aminnn🥰🤲
Aleynaaatml ben tutmuyorum düzenli su ve düzenli beslenmemiz gereken dönemdeyiz bence çünkü susuz kalmak enfeksiyona yol açıyor zaten gebelik şekerim de olduğu için aç da kalamıyorum ☺️ zaten 1 saat su içmezsem başım ağrıyor mümkün değil dayanamam 😂