Aleynaaatml ay sinir oluyorum böyle şeylere sizin tuttuğunuz orucun onlara ne faydası var acaba ya enfeksiyon kadar riskli bişey mi var gebelikte gerçekten bazen birilerini kırmak gerekiyor bana bi kişi oruç tutcak mısın diye sordu ben tutarsam bebeği sen mi beslicen dedim kimse sormadı başka
29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?
zynpknt
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum Allah yardım ediyor bi şekilde diyip duruyorlar bebeğin gelişimini düşünen yok doktorlar önermiyor en azından 1 gün tutup 1 gün tutmayın şeklinde yapın diyorlar diyorum ama eski kafa insanlar ne kadar anlatabilirsin ki
Aleynaaatml Allah yardım ediyo da vicdanımız nolcak enfeksiyon olunca çektiğimiz vicdan azabı nolcak bunları düşünen yok
Gulsahs merhaba size tahmini doğum tarihi olarak ne verdiler acaba
zynpknt
İdrar yolu enfeksiyonum varsa ilaçla geçer inşallah ama daha önce hiç böyle olmamıştım sol arka yanım bacağıma kadar vuruyor ağrısı inşallah kötü bir şey yoktur korkuyorum açıkçası
Aleynaaatml inşallah yoktur magnezyum içiyo musunuz bu haftalarda başlıyormuş bu tarz ağrılar ben kullanmama rğmen geçen hafta kalçamdan bacağıma bi ağrı iniyordu yürüyemedim
BraAkayBulut bebek geriden geldiği için doktorum 18 mayıs dedi ama 2 hafta önce kontrole gittiğimde bebeğimin haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi 12 Mayıs gözüküyor sistemde ama doktorum 18 mayıs dedi bende bilmiyorum hangisi doğru😂
Gulsahs anladım.hayirli zamanda gelsin inşallah haftamız sizinle aynı bana da 12 Mayıs dedi . Ama acaba bu günü kaçinci haftada doğarsa diye hesapliyorlar onu merak ediyorum
zynpknt
Evet kullanmaya yeni başladım ama özellikle gece yataktan kalktığımda ayağımın üstüne basarken ağrı giriyor bi kaç adımdan sonra düzeliyorum
Aleynaaatml o bende de oluyor yaa normaldir diyorum yataktan kalkınca sonuçta eskisinden ağır bi yük biniyo ayaklarımıza
zynpknt Doğru cidden bakalım az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🥰
Aleynaaatml inşallahhh🥰
Meliselo evet 🥰💞
Meliselo 29+4’üm benimde başladı iki gündür.Soğuk sütle geçiştirmeye çalışıyorum ama dayanamadığım noktada doktorumdan şurup yazmasını isteyeceğim.
Gulsahs Alt karında mı yoksa vajinanın oralarda çatı kemiğinde mi? Bende 29+4’üm 2-3 gündür çatı kemiğim ağrıyor oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken
cakethesel hem alt karın hemde çatı kemiğinde ağrı oluyor