• Gebelik
  • 29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?

Kevsssim benim de abimin kına gecesinde olduğu için net hatırlıyorum normalde de aslında takvim kullanıyorum ama unutmam imkansız oldu böylece sjdnsn

Meliselo 27+4 ten bildiriyorum , geceleri ve gündüzleri midem yanıyor Rennie çiğniyorum iyi geliyor. Onun dışında nefes almakta zorlanıyorum Belim ağrımaya başladı

danla2711 yok kuzum bende tutmuyorum dediğin gibi doktor tut dese bile tutmıcaktım bende 6 saatten fazla aç kalmamak gerekiyormuş yediğim halde acıkıyorum sürekli 😂 ben evdeyim aslında ama işte yinede zor geliyo 🫣

Sağ kaburgam çok ağrıyor gece uyuyamıyorum. Ne tarafa dönsem rahat edemiyorum kaburga ağrısından nefes almakta zorlanıyorum.🥺 O kadar iyi geçiyordu ki birden bire başladı ağrılarım

29+3 haftalık hamileyim geceleri sağa sola dönerken çok zorlanıyorum alt karnım çok acıyor yataktan kalkarken zorlanıyorum bi bacağıma ağrı giriyor sendeliyorum ilk başta yürürken 2-3 adımdan sonra normal yürüyebiliyorum

Aleynaaatml
      Bu arada oruç tutanınız var mı benim çevreden tutabiliyorsan tut diyen çok oldu ilk 4 gün komple tuttum ama bugün ara verdim korkuyorum bebeğim için tam gelişim zamanları sonuçta

zynpknt aminnn inşallah 🥰 sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah 😍🤲

1Anneadayiiii ay sorma daha fazla içimde tutamıyorum bazen bir geriniyor ayağı karnımı yarıp çıkacak resmen ahaha sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah 😍🤲

danla2711 inanır mısın bugün eşime dedim daha akşam iftarda sanki çıkacak delik arıyo da çıkamıyor dedim benim bebiş de öyle yırtıp çıksa o kadar memnun olcak 😂 amin inşallah hayırlı evlat olurlar 🥰❤️