• Gebelik
  • 29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?

Meliselo 27+6 gunluk hamileyim 20 lilerin baslarnda vardi bir ara gecti simdi by hafta tekrarladi ve sabah 5 e kadar uyuyamiuorum yanmasindan süt iciyorum genelde bir de sola yatiyorum saga yatinca daha fazla yaniyor 😂

Gulsahs aynı durum bende de var tekme atınca içimde kasıklarımda hissediyorum ve tuvaletimi kaçıracakmıs gibi hissediyorum afedersin🤭

Meliselo bende haftalardır var ya bu 29+3 üm şu an. Rahat bir aydır yanıyordur midem yani sürekli yüksek yastıkla yatıyorum reflüye falan çevirmesin diye hele bazen su bile yemek borumu yaka yaka iniyor adeta. Bu ara ağırlaştım da biraz biraz

Meliselo bende 29 haftalık oldum bugün .Mide yanmalarım yediğim şeylere göre değişiyor çok yiyince vs. Oluyor.Sade soda iyi geliyor.Onun dışında ağrılarım olmaya başladı.Ağırlaşmaya başladık sanki🐣

Merhaba hanımlar bizde bugün 30 haftalık olduk gecelerim çok zor geçiyor şimdiden uyku düzenim yok ne tarafa yatsam o yanım ağrıyo sırtım ağrıyo 2 dir birden kasılma giriyor geçen acile gittim erken doğum riski olmadığı söyledi ama korkuyorum kasılma griince siz bebek kıyafetlerini yıkadınızmı ne zaman yıkıyacaksıız?

Meliselo çok şükür mide yanmam yok. 29+4teyim. Gece çok sık uyanıyorum çok fazla hareket ettiği için. Hiçbir hazırlık yapmadım. Ramazan sonrası başlarım yatağını açar, kıyafetlerini yıkarım diye düşünüyorum. Sizlerde durum nedir

Geceleri sırt üstü yatarken falan biraz mide yanması oluyor ama çok zorlamıyor beni. Birde 12 kilo aldım sanki kendimi taşıyamıyorum aşırı yoruluyorum ama onun dışında bir sıkıntı yokkk hazırlıklarını yapıyoruz bebişin😍

Canh20 kasılma bende de ara ara oluyor kıyafetleri haftaya falan yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum artık ağırlaşmaya başladıkça zor olacak çünkü

Selammm, 28+2 mide yanması ve sırt ağrısı cok fazla. Geceleri midem ağzıma gelecek gibi oluyorum. 1 salatalık yiyorum biraz rahatlatıyor gibi.

Bu gece 30 haftalık oluyoruz. Gebelik başından beri mide yanması vardı ama şu sıralar aşırı arttı sade soda ve galviskle rahatlıyorum uykular haram oldu yanmadan uyuyamıyorum. Bebişimin eşyalarını yıkayıp ütüleyip valize dizdim bugün nolur ne olmaz diye rüyalarımda doğuruyorum erkenden herşeyi eksik çıplak kaldı çocuğum diye ağlıyorum rüyamda 😢 2 3 gündür de kasılmalarım var aniden alttan geliyor popom ağrıyor ta yarın kontrolüm var umarım erken gelmeye çalışmıyordur

Canh20 ben haftaya bebişin kıyafetlerini yıkamaya yerleştirmeye başlayacağım inşallah beşiğini falan kurarız ufak çaplı bir oda hazırlayacağız

Hk29 ben haftaya kıyafet işlerini yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum artık lohusa takımı falan almam lazım bebeğin eksikleri bitti gibi

• Hk29 bunu yanıtladı.