Midemde aşırı derecede yanma başladı benim sizlerin nasıl oluyor mu ?
29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?
Meliselo 28+3 haftalığız bizde benimde dün başladı yanma soda içiyorum biraz da olsa rahatlıyor
Genel olarak halsizlik yorgunluk baş dönmesi çok sık yaşıyorum
Meliselo 27+6 gunluk hamileyim 20 lilerin baslarnda vardi bir ara gecti simdi by hafta tekrarladi ve sabah 5 e kadar uyuyamiuorum yanmasindan süt iciyorum genelde bir de sola yatiyorum saga yatinca daha fazla yaniyor 😂
Aleymercimek ben sola yatsam da bir işe yaramıyor geceleri uyanmaya başladım bende
30+1 haftalığız Benim alt karnımda ağrı oluyor gece sağa sola zor dönüyorum🥲
Ates06 29+5 haftalığız bizde ağırlaşmaya başladım bende
Meliselo bende haftalardır var ya bu 29+3 üm şu an. Rahat bir aydır yanıyordur midem yani sürekli yüksek yastıkla yatıyorum reflüye falan çevirmesin diye hele bazen su bile yemek borumu yaka yaka iniyor adeta. Bu ara ağırlaştım da biraz biraz
MhysaTheGreat bende aynı şeyleri yaşıyorum 29+5 iz bizde ağırlaşma ,mide yanması ve gece uykudan uyanmalarım başladı
Meliselo bende 29 haftalık oldum bugün .Mide yanmalarım yediğim şeylere göre değişiyor çok yiyince vs. Oluyor.Sade soda iyi geliyor.Onun dışında ağrılarım olmaya başladı.Ağırlaşmaya başladık sanki🐣
Merhaba hanımlar bizde bugün 30 haftalık olduk gecelerim çok zor geçiyor şimdiden uyku düzenim yok ne tarafa yatsam o yanım ağrıyo sırtım ağrıyo 2 dir birden kasılma giriyor geçen acile gittim erken doğum riski olmadığı söyledi ama korkuyorum kasılma griince siz bebek kıyafetlerini yıkadınızmı ne zaman yıkıyacaksıız?
cilekkannesi evet hamile olduğumu şimdi şimdi daha iyi anlıyorum 😂
Geceleri sırt üstü yatarken falan biraz mide yanması oluyor ama çok zorlamıyor beni. Birde 12 kilo aldım sanki kendimi taşıyamıyorum aşırı yoruluyorum ama onun dışında bir sıkıntı yokkk hazırlıklarını yapıyoruz bebişin😍
Selammm, 28+2 mide yanması ve sırt ağrısı cok fazla. Geceleri midem ağzıma gelecek gibi oluyorum. 1 salatalık yiyorum biraz rahatlatıyor gibi.
Bu gece 30 haftalık oluyoruz. Gebelik başından beri mide yanması vardı ama şu sıralar aşırı arttı sade soda ve galviskle rahatlıyorum uykular haram oldu yanmadan uyuyamıyorum. Bebişimin eşyalarını yıkayıp ütüleyip valize dizdim bugün nolur ne olmaz diye rüyalarımda doğuruyorum erkenden herşeyi eksik çıplak kaldı çocuğum diye ağlıyorum rüyamda 😢 2 3 gündür de kasılmalarım var aniden alttan geliyor popom ağrıyor ta yarın kontrolüm var umarım erken gelmeye çalışmıyordur