29. Hafta (Mayısta) doğum yapacaklar ne durumdasınız ?
zynpknt sizinki de baş geliş oluyor kafası aşağıda olduğu için
zynpknt inşallah 😅 bol bol uzanmaya çalışın otururken devamlı ayaklarınızı uzatarak oturun inşallah hafifler ağrılarımız benim progestanı unuttuğum günler artıyor ağrım
Meliselo 30+1 iz eşyalarını aldım fakat yıkama ütüleme hiçbir şey yapamadım henüz çalışmaya devam 32. Haftada izne ayrıla yı bekliyorum ara ara kasılamalarım oluyor geceleri saat başı uyanıyorum dün çok yorulduğum için mi bilmiyorum sol bacağıma ağrı girdi sabaha kadar kıvrandım 🫣
MhysaTheGreat ama ortada değil farkediyor mu ki🤔
MhysaTheGreat zaten 24 saat yatıyorum oturmuyorum bile doktor oturma dedi ama tabi büyüdükçe yatmak zorlaşıyor☺️
MhysaTheGreat doktor hangi gün doğacak dedi size 🥹
Kevsssim bana gün söylemedi hiç ama regl tarihine göre 17 mayıs 40. Hafta oluyor sizin? 😅
MhysaTheGreat ben regl tarihimi tam bilmiyorum bile gebelik hiç planda yoktu düğünümden 2 hafta önce falan regl olmuştum hastaneye tahmini olarak 10 Ağustos dedim. 😄
Doktor başta 24 Mayıs dedi son kontrolde 15 Mayıs dedi artık nasip 🤣
zynpknt bilmiyorum ki ama zannetmiyorum gerçi bana da direkt doktor solda demedi de ben solda hissediyorum haftalardır kolu bacağı kafası aynı yerde sonradan dönmezse inşallah. Mr çektirdim ben görüntüde rahim ağzının hemen üstünde duruyor çıkışa doğru 😂 bence fark etmiyordur o yüzden
Kevsssim benim de abimin kına gecesinde olduğu için net hatırlıyorum normalde de aslında takvim kullanıyorum ama unutmam imkansız oldu böylece sjdnsn
Meliselo 27+4 ten bildiriyorum , geceleri ve gündüzleri midem yanıyor Rennie çiğniyorum iyi geliyor. Onun dışında nefes almakta zorlanıyorum Belim ağrımaya başladı
MhysaTheGreat bidahaki gittiğimde sorayım bende😂
danla2711 yok kuzum bende tutmuyorum dediğin gibi doktor tut dese bile tutmıcaktım bende 6 saatten fazla aç kalmamak gerekiyormuş yediğim halde acıkıyorum sürekli 😂 ben evdeyim aslında ama işte yinede zor geliyo 🫣