Eylul41 yok canım doktorum bişey demedi zaten cumartesi yarım gün hastanedeydi öğleden sonra hep telefonla kontrol etti hemşireleri yönlendirdi ama korku da sancı çıkartmaz nst de dedi çünkü kendi baktı ilk gittiğinde çok sancım vardı yukarı çıktık nstde başta çıkmadı öyle dedi oda

tugcehmtaras şuan evde yatıyorum biraz kalksam hemen sancı oluyor karnımda toplanıyor cuma gününe çağırdı o zamana kadar bişey olmazsa cuma gel dedi kontrole bakalım o gün belli olucak benimde sanırım

tugcehmtaras bende kalktigim an kasilma toplanma başliyor benim haftam iyi ama dikişlerim var doktor kasilmalar sanci agri siddetlenirse dikişler rahimi yirtabilir rahim agzi yirtilibilkr rahim patlayabilir riskleri cok yuksek o yuzden en ufak agri sancida beklemeden gel bebegin hareketlerini takip et dedi asiri strese girdim bende tabi pskilojik olarak surekli yokluyorum hareket ediyormu diye. Bende oturdugumda ayaga kalktigimda hemen basliuor surekli uzaniyorum gunlerdir Bende sali gunu gidecegim kontrole insallah sag salim aliriz yavrularimizi❤

tugcehmtaras bana bunlarin yalanci sancilar kasilmalar oldugunu soylediler rahim kendini hazırlıyor artik az.kaldi dediler 2 ayei perintalojiye gidiyorum. Eger gercek dogum sancisi olsa yerinde duramazsin takla attirir sana dedi doktorum sen 30 40 larda boylesin gercek dogum sancisi gelse kivrandirir fena sekilde dedi ve ritmik sekilde olur dedi 10 dakikada bir gelir saniyeler surer gider sonra tekrar 10 dakika sonra gelir gevşer. Benim bazen 2 saatte 1 tane oluyor bazen gün içi 15 dakikadan bir geliyor gidiyor cok tuhaf

tugcehmtaras sizinle aynıyız benimde 35+5 aşırı ağrım sancım var bende cok korkuyorum erken doğmasından inşaAllah tüm bebişler vaktinde gelir

Princess_momm bence bir an önce hazırla bende dün hazırladım kaygıyı attim tek bebegin ıslak mendili ve benim hasta bezim kaldı hepsi hazır suan bende 33+4 haftaligim

kbra92 rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hiç stres yapmayın zor ama yapmamaya çalışın takdir neyse o olur her zaman dualar sizinle

Eylul41 çok dikkat et senin durumun daha kötüymüş canım ya inşallah Allah sanada şifa versin

Eylul41 evet o geçen gün durdurduklarında okadar kötüydü ki iki büklüm kaldım arabaya zor bindirdğ eşim sürekli eğilme ihtiyacı duydum yamuldum biz zaten doğum diye gittik de aşlahtan önüne geçebildiler