35. Haftada Gelen Minik Mucizem
DENIZ_55 çok teşekkür ederim ☺️
tugcehmtaras bendd o haftada kasilmayla gittim ama cok kucuk sanci çıktı 1 gece yattim geri ciktim ustelik serklajliyim . Suan evdeyim 36 ya geldim hala ayni kasilmalar devam ediyor sancilarda ufak ufak var ama bi sorun olmadk yani açılma kisalma yapmadi. Sizde durumlar nasil acilma vs oldumu ve nst dr sancilar kaca cikiyor duzenlimi
Eylul41 bende açılma hiç olmadı aynı şekil sancı oluyor ara ara sadece
Eylul41 sancılarda düzensizdi 60 a kadar çıktı en fazla
tugcehmtaras evdemisin peki hastanedemi . Duzensizse merak etme bir sey olmaz insallah. Benimde asiri kasilmam var sanci agri degil ama karnim.kaskati sertlesiyor geriliyor altta baski hissediyorum surekli tuvalet ihtiyaci varmis gibi karnimin alti asagiya cekiyor baya bi basinc oluyordu her yerden kasilmalar basladi ortaya dogru toplaniyordu yumuruk gibi sivrileşiyordu ya da saga sola toplanip egiri bi yumruk oluyordu taş varmis gibi. Kesin dogum oldu falan dedim serklaj dikişliyim kesin dikişleri açti dedim ama hicbir sey yok en fazla 40 lari gordum genellikle 20 25 30 arasi gidiyor. Gecede baya bi zorladi beni hafif sanci vurdu ama gitti uzun surmedi. 20 gundur bunlari yasiyorum ama hala sezaryanim olmadi. Nasipse 8 gun sonra sezaryanim var
- Düzenlendi
tugcehmtaras doktorum bir sey dedimi bu konu hakkinda peki mesela sancilarin kac olmasi gerekiyormuş ve duzenli olmasi icin bir nstde kac sanci cikmasi lazimmiş gibisinden yorum yaptimi acaba
Eylul41 eve geldik gece yapılacak bişey olmadığı için
Eylul41 yok canım doktorum bişey demedi zaten cumartesi yarım gün hastanedeydi öğleden sonra hep telefonla kontrol etti hemşireleri yönlendirdi ama korku da sancı çıkartmaz nst de dedi çünkü kendi baktı ilk gittiğinde çok sancım vardı yukarı çıktık nstde başta çıkmadı öyle dedi oda
tugcehmtaras şuan evde yatıyorum biraz kalksam hemen sancı oluyor karnımda toplanıyor cuma gününe çağırdı o zamana kadar bişey olmazsa cuma gel dedi kontrole bakalım o gün belli olucak benimde sanırım
tugcehmtaras bende kalktigim an kasilma toplanma başliyor benim haftam iyi ama dikişlerim var doktor kasilmalar sanci agri siddetlenirse dikişler rahimi yirtabilir rahim agzi yirtilibilkr rahim patlayabilir riskleri cok yuksek o yuzden en ufak agri sancida beklemeden gel bebegin hareketlerini takip et dedi asiri strese girdim bende tabi pskilojik olarak surekli yokluyorum hareket ediyormu diye. Bende oturdugumda ayaga kalktigimda hemen basliuor surekli uzaniyorum gunlerdir Bende sali gunu gidecegim kontrole insallah sag salim aliriz yavrularimizi❤
tugcehmtaras bana bunlarin yalanci sancilar kasilmalar oldugunu soylediler rahim kendini hazırlıyor artik az.kaldi dediler 2 ayei perintalojiye gidiyorum. Eger gercek dogum sancisi olsa yerinde duramazsin takla attirir sana dedi doktorum sen 30 40 larda boylesin gercek dogum sancisi gelse kivrandirir fena sekilde dedi ve ritmik sekilde olur dedi 10 dakikada bir gelir saniyeler surer gider sonra tekrar 10 dakika sonra gelir gevşer. Benim bazen 2 saatte 1 tane oluyor bazen gün içi 15 dakikadan bir geliyor gidiyor cok tuhaf
tugcehmtaras sizinle aynıyız benimde 35+5 aşırı ağrım sancım var bende cok korkuyorum erken doğmasından inşaAllah tüm bebişler vaktinde gelir
Dunyam28 maşallah🥰🥲 çantanız hazırmıydı? 😁 bende 34 haftayım çantam daha hazır diyil böyle görünce panikledim.
Princess_momm bence bir an önce hazırla bende dün hazırladım kaygıyı attim tek bebegin ıslak mendili ve benim hasta bezim kaldı hepsi hazır suan bende 33+4 haftaligim
Bir_nazenin01 2700 doğdu🌸
Opapatya00 nst ye daha hiç girmemistim 36 da başlayacaktık 35 te bir anda suyum geldi
Princess_momm cantam tam hazır değildi birkaç parça koymuştum ama sorun olmadı eve yakindi hastane gerekli olan her şeyi eşim sonra da gidip aldi🫠