tugcehmtaras hiç korkmayın küvöze girse dahi cok güçlü onlar uzun süre kalacağını sanmam , ama haftanız cok küçük değil iciniz ferah olsun 🥰
35. Haftada Gelen Minik Mucizem
Dunyam28 teşekkür ediyorum 🌸❤️
Maşallah kaç kilo doğdu bebiş
Dunyam28 maşallah 🧿 Güzel günler görsün kuzucuk 🌸
Sağlıkla büyüsün inşallah ❣️ nst ye girmişmiydiniz 32 haftalarda fln sancı çıkıyo muydu bir anda mı oldu herşey
Dunyam28 merha ben 26 . haftaligim benimki şu an baya küçük serkilaj oldum rahim kisaligindan sonrasında 1 ay sonra agrilarim çoğaldı hastnede yatıyorum 2 haftadır bende serkilaj kisaldigi için her an doğum başlayabilir dediler ardından aşırı ağrılı şekilde bir anda apandist çıktı ameliyat oldum.Agrilarim devam ediyor nts hiç çıkmıyor ağrım küçük olduğundan sanırım kalp atışı harekleri şu an için çok iio gozukuyor fakat ben çok korkuyorum her an alabiliriz diyolar yasamazsa diye endişe ediyorum .Kuvezde olucagindan da eminim bu durumda ama erken diye de doğmasını da istemiyorum en azından 30 görene kadar çok zor ve sıkıntılı sürece girdim özel doktorlar küçük olduğu için doğum yapmak istemiyorlar devlette de istemiyorum ama mecbur olduğum için şu an da burdayım .Bundan 2 sene önce de ikizleri kaybettim.Umarim sağlıkla gelir korkuyorum 😪
kbra92 Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🤍canını sıkma ve moralini yüksek tutmaya çalış 🙏🏻bebekler her şeyi hissediyor biliyorsun ki ❤️sağ salim kucağına alacaksın inşallah umudunu kaybetme 🌸 8 ay boyunca yataktan kalkmadan bebeğini büyütüp doğurmak zorunda kalan arkadaşım oldu o yüzden sabırlı olman lazım 🌿 Allah evladını sizlere bağışlasın 🤲🏻
EsmanurTorun bunda tam beni bahsetmisissin hamileligimi öğrenir öğrenmez hareketlerim hep kisitlafi doktorum sonra haftam ilerledikçe hem doktorum hem eşim koltuktan dahi kaldirmadilar kalmayacan iş yapmayacan dendi bende hastaneden hastaneye kalkiyordum bide wc ve yemek için kalkiyordum başka türlü koltuğa bağlı birisi idim inan bebegim için değer o yeterli benle olsun tam böyle kendimi yanlış çaresiz hissediyorum bunalıyorum hemen bebeğim aklıma gelip onla sohbet edip konuşuyorum çok şükür bisey kalmadı doğuma 33+4 kadar koltuğa bagliydim simidi daha çok bağlandım önce markete felan iniyordum simidi markete bile gidemiyorum ama geçecek bugünler sabrediyorum bebeğim için yeterli günüde doğsun ben koltukta kalmaya razıyım 🥰😊
Dunyam28 gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah ikinizin durumu nasıl suan bende riskli gebeligim doktorum 34 haftadan sonra doğsa sıkıntı olmaz sen sitres yapma dedi ben kuveze girmesinden endise ediyorum senin bebegin girdimi acaba rabbim sağlıkla güzel günlerde büyütürsun inşallah cnm 🥰🥰
DENIZ_55 Sana da çok geçmiş olsun 💐 İnşallah bebeğinin peşinde tatlı koşuşturmalardan yorulup söyleneceğin günler olacaktır 🙏🏻 dinlendiğin günlerin tadını çıkar 😄 Eğer o bebeğin yiyip içeceği göreceği varsa rabbim zaten nasip eder . Ben daha 18 haftalığım inşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız ❤️
EsmanurTorun Amin inşallah cnm onu biliyorum şimdiden eşime diyorum uyuyamıyoruz bebek doğunca uykumuz nasılsın gelir ama sıkıyorsa uyu minik bebek hepimizi top edecek evde diyorum etsin ben bakarım diyor bende seni istemez annesiz yapamaz diyorum sende ben uyumadigim için benle oturursun diyorum gülüyoruzama dediğin gibi hazirlikliyuz rabbim kimseyi evladı ile sınamasın inşallah sende gününde sağ saglim kucağına alirsin inşallah bebegini🥰
DENIZ_55 çok teşekkür ederim ☺️
tugcehmtaras bendd o haftada kasilmayla gittim ama cok kucuk sanci çıktı 1 gece yattim geri ciktim ustelik serklajliyim . Suan evdeyim 36 ya geldim hala ayni kasilmalar devam ediyor sancilarda ufak ufak var ama bi sorun olmadk yani açılma kisalma yapmadi. Sizde durumlar nasil acilma vs oldumu ve nst dr sancilar kaca cikiyor duzenlimi
Eylul41 bende açılma hiç olmadı aynı şekil sancı oluyor ara ara sadece
Eylul41 sancılarda düzensizdi 60 a kadar çıktı en fazla
tugcehmtaras evdemisin peki hastanedemi . Duzensizse merak etme bir sey olmaz insallah. Benimde asiri kasilmam var sanci agri degil ama karnim.kaskati sertlesiyor geriliyor altta baski hissediyorum surekli tuvalet ihtiyaci varmis gibi karnimin alti asagiya cekiyor baya bi basinc oluyordu her yerden kasilmalar basladi ortaya dogru toplaniyordu yumuruk gibi sivrileşiyordu ya da saga sola toplanip egiri bi yumruk oluyordu taş varmis gibi. Kesin dogum oldu falan dedim serklaj dikişliyim kesin dikişleri açti dedim ama hicbir sey yok en fazla 40 lari gordum genellikle 20 25 30 arasi gidiyor. Gecede baya bi zorladi beni hafif sanci vurdu ama gitti uzun surmedi. 20 gundur bunlari yasiyorum ama hala sezaryanim olmadi. Nasipse 8 gun sonra sezaryanim var