kbra92 rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hiç stres yapmayın zor ama yapmamaya çalışın takdir neyse o olur her zaman dualar sizinle

Eylul41 çok dikkat et senin durumun daha kötüymüş canım ya inşallah Allah sanada şifa versin

Eylul41 evet o geçen gün durdurduklarında okadar kötüydü ki iki büklüm kaldım arabaya zor bindirdğ eşim sürekli eğilme ihtiyacı duydum yamuldum biz zaten doğum diye gittik de aşlahtan önüne geçebildiler

Dunyam28 ay çok şükür rabbim analı babalı büyütsün inşallah benimde hafif sancilar başladı zaten hem riskli hem 2 hafta önde gidiyor gelişimi hayırlısı olsun hakkımda

kbra92

Eylul41 Ayni seyleri yasiyorum daha 31 haftaligim😭Sanci ve kasilmayla gittim 1 gece yatis verdiler sancilarim tamam durdu ama karnim kaskati cok sertlesiyo.Rahim agzim 1.5 e dustu serklajim yok cok korkuyorum ben de😭Rahim agzim acaba uzarmi diye gece gunduz dua ediyorum😭

Denizlina09, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ilaha00 suan evdemisin peki? Progestan fitil baslatildimi kasilma icin ilac verildi mi ? Hic yerinden kalkma lavaboya kalk yemeğinide yatakta ya da koltukta uzanir yari pozisyonda ye zaten disari falan hic cikma hicbir ise el atma surekli uzan ayaklarinin altina koy yastık progestan fitil kullan insallah etkisi cok olacaktir. Ciger gelisiriciler yapildimi. Eger erken geleceksede Allahin izniyle bir sey olmaz benim mucize bebegim 25 haftalik 700 gramla tutunda bu hayata umit olsun sanada.
    Ki erken doguracaksin diye bir seyde yok ever risk var ama onlemini al tedbir bizden tevekkul Allahtan . Gercekten surekli uzanirsin yeme icme temizlik hicbir seye el atmazsan ilacda verirlerse fitilde kullanirsan cok faydasi olacaktir

Eylul41 Kasilmalar ve tansiyon icin ilac verdi.Dun yazdim hocama progestron da kullaniyimmi diye etki etmez dedi ben de anlamadim.Kendi basima da kullanmak istemiyorum🤦🏻‍♀️Evet akciger ignesi yaptilar hastanede.Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin🙏🏻

Ilaha00 kasilma icin nidicard endol adalattan birinimi verdi acaba ? Ne kadar kullanacaginizi dedimi? Allah Allah benimde doktorum progestani 2 ye cikartti kasilma olunca aksine doguma kadar kullan dedi hiç anlamadım 🙂

Ilaha00 insalalh bişey olmaz canım vala çok zor bir durum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲 kasılmalarım içim magnezyum vermişti doktor bana serkilajda zor vala ipi bir açılırsa doğum başlar bide Apandist ameliyati oldum beni o da zorluyor

Eylul41 Bende 26 haftaligim 700 Gr 35 cm dedi doktor bugün ilk defa soylemiyolar normalde başka bir doktor baktı söyledi birazda benimki hareketli küçük oldugunu soyledi takip edicez dedi İnslalah bir sorun olmaz acaba ben mi doyuramadim ya üzüldüm normalde şu anda 800-900 olması gerekiyor diye düşünmüştüm bu haftalarda

Eylul41 Evet nidicard verdi bana da.Progestan etki etmez dedi ben de anlamadim