35. Haftada Gelen Minik Mucizem
Dunyam28 ayy şükür 😍 sağlıkla büyütün sevdiklerinizle bir arada 🧿.
Eylul41 çok dikkat et senin durumun daha kötüymüş canım ya inşallah Allah sanada şifa versin
Asli54 inşallah canım sağlıkla vaktinde gelsinler
tugcehmtaras amin inşaAllah 🤲🤲🤲
Eylul41 evet o geçen gün durdurduklarında okadar kötüydü ki iki büklüm kaldım arabaya zor bindirdğ eşim sürekli eğilme ihtiyacı duydum yamuldum biz zaten doğum diye gittik de aşlahtan önüne geçebildiler
Dunyam28 anladım teşekkürler
Ilaha00 suan evdemisin peki? Progestan fitil baslatildimi kasilma icin ilac verildi mi ? Hic yerinden kalkma lavaboya kalk yemeğinide yatakta ya da koltukta uzanir yari pozisyonda ye zaten disari falan hic cikma hicbir ise el atma surekli uzan ayaklarinin altina koy yastık progestan fitil kullan insallah etkisi cok olacaktir. Ciger gelisiriciler yapildimi. Eger erken geleceksede Allahin izniyle bir sey olmaz benim mucize bebegim 25 haftalik 700 gramla tutunda bu hayata umit olsun sanada.
Ki erken doguracaksin diye bir seyde yok ever risk var ama onlemini al tedbir bizden tevekkul Allahtan . Gercekten surekli uzanirsin yeme icme temizlik hicbir seye el atmazsan ilacda verirlerse fitilde kullanirsan cok faydasi olacaktir
Eylul41 Bende 26 haftaligim 700 Gr 35 cm dedi doktor bugün ilk defa soylemiyolar normalde başka bir doktor baktı söyledi birazda benimki hareketli küçük oldugunu soyledi takip edicez dedi İnslalah bir sorun olmaz acaba ben mi doyuramadim ya üzüldüm normalde şu anda 800-900 olması gerekiyor diye düşünmüştüm bu haftalarda