Ayazayaz aslında çok da temiz yıkıyo bende oğlumun kıyafetlerini beyaz sabunu rendeleyip su da bekletiyodum makineye atmaya korktum hep 😊
TAVSİYELEŞME POSTU💡
Neslihankyvn avent natural cam biberon 120ml ve avent soothie emzik aldim ben canim ikisini de baya arastırarak aldim bilgine :)
Sultansare korkma Canım ben rendeleyip atmanın makineyi tıkattığını biliyorum kalıp şeklinde koyunca bunun sıkıntı olmuyor
SerminMutlu çok sağol canık benim aldıgın emzik için ağır tasıyamaz ağızda demişler ultra air nasıl bi bilgin varmı☺
Merhaba kislar 4 lu lohusa pjama takimindan alip memnun olan varmi benimki daha elime ulasmadi
www.tekzen.com.tr/garaj-home-melina-besik-yatak-uyku-seti-kombini-mantar-ayicikli-mavi-2716514 tekzende kızlar nasıldır ki acaba
tutumlu anneden alışveriş yapa arkadalar, Kargo ücreti ödüyor muyuz?
Tubi231089 tutumlu anneden alışveriş yaparken Kargo ücreti ödüyor muyuz?
DrElf beşik falan alıcaksanız 50 TL kargo ücreti oluyor
DrElf istanbul içi ücretsiz oluyor diğer illerede arasa kamyalar oluyor kargo ücretsiz diye takip ederseniz
https://instagram.com/pembishomewear?utm_source=ig_profile_share&igshid=3ay49glg4h1l
Bu sayfadan alış veriş yapan var mı kızlar, güvenilir mi.
Bu sayfadan alış veriş yapan var mı kızlar, güvenilir mi.
Bebegimcanimm hamak almayı düşünüyordum
Bebegimcanimm alıcı ödüyor yani
Haticedeniz burdan nasıl yuklendıgını bılmıyorumkı cnm
Kızlar a101 e gelecek olan mama sandalyesi nasıl sizce ben almak istiyorumda küçük demişler çokmu küçük