Ayazayaz aslında çok da temiz yıkıyo bende oğlumun kıyafetlerini beyaz sabunu rendeleyip su da bekletiyodum makineye atmaya korktum hep 😊
    Sultansare korkma Canım ben rendeleyip atmanın makineyi tıkattığını biliyorum kalıp şeklinde koyunca bunun sıkıntı olmuyor
      SerminMutlu çok sağol canık benim aldıgın emzik için ağır tasıyamaz ağızda demişler ultra air nasıl bi bilgin varmı☺
        Merhaba kislar 4 lu lohusa pjama takimindan alip memnun olan varmi benimki daha elime ulasmadi
        www.tekzen.com.tr/garaj-home-melina-besik-yatak-uyku-seti-kombini-mantar-ayicikli-mavi-2716514 tekzende kızlar nasıldır ki acaba
          dndn bizde.cok baktık canim tekzen arayip sorduk montaj icin ekip gönderiyor 200 tl ye. Tekzenle görüşebilirsiniz bulunduğunuz ilde varsa. Ama garaj home icin çokta iyi yorumlar okumadık. Biz almaktan vazgeçtik. Iyice araştırın derim
          • dndn bunu yanıtladı.
            tutumlu anneden alışveriş yapa arkadalar, Kargo ücreti ödüyor muyuz?
            DrElf istanbul içi ücretsiz oluyor diğer illerede arasa kamyalar oluyor kargo ücretsiz diye takip ederseniz
              Ftskoc hadi ya ne yaptınız peki canım başka nerden baktnz
                Kızlar a101 e gelecek olan mama sandalyesi nasıl sizce ben almak istiyorumda küçük demişler çokmu küçük