Bebek yorganını nerden aldınız? Ben hep kullandıgım marka olan yataştan almayı dusunuyorum. Kullanan ya da baska onerisi olan varsa yazabılır mı?🌺
    [bilinmeyen] Merhaba ben de bugün aldım e bebekten avent cam 120 ml zaten 0-12 diyor bence ilk etapta yeterli büyük olmasına gerek yok diye düşünüyorum
      Umrnkrhn bende aldım inş kullanışlı olur memnun kalmazsam diye iki tane almadım
      Kızlar iyi akşamlar ben 27 haftalık hamileyim doğum mayısın ortasında inşallah.. henüz daha hiçbirşey almadım lütfen bana yardımcı olurmusunuz indirimli bildiğiniz yerleri paylasirmisiniz benimle?
        Salmanc dün baktım ben de ama cok cok ince geldi bilemedim , gerci kalında rahatsız eder degil mi?
          Nur_mira cnm indirim sayfasında paylaşıyorlar takımlar indirime girdikçe orayı muhakkak takip et 🙂 alanlarda yorum yapıyor
            Zehramom takip ediyorum tabikide ama orda böyle bir soru sormak istemedim malum kızıyorlar indirim dışında konuşulduğu zaman 😉
              Meralim09 evet biliyorum o siteyi ama sanki orda olan bazı giysiler baska yerlerde daha ucuz gibi
              Meralim09 tamam teşekkür ederim siz yine indirimde olan bi yer görürseniz bana yada indirim postuna linkini birakirmisiniz 😊