Kızlar bugun a101 den yorgan alacak olan varmı mı ☺️
    Merhaba arkadaşlar mustela yada lierac Catlak kremi internette n11 -hepsi burada gibi sayfalarda fiyatı çok uygun eczanelerde daha pahalı.. buralardan krem alınır mi ?
      Merhaba arkadaşlar ben isim baskılı hastane çıkışı yaptırdım instagramdan. Aynı desenle nevresim takımı da yaptırdım. Fiyatı uygun ya da değil bir şey diyemem ama ürünlerden çok memnun kaldım. Siparişi verdim 10 gün sonra kargo geldi. Hem 2 tane bez çanta hediyeli hem de isim basılı yastık hesiyeli olarak geldi. Düşünenler için sayfanın linkini paylaşıyorum.

https://instagram.com/tugbakugu_forbaby?utm_source=ig_profile_share&igshid=1hcrlp0t9vzwj
        A101den nevresim takımıyla battaniye alan var mı varsa nasıllar:)
        • Us41 bunu yanıtladı.
          Momezo hayirli olsun uyguna almissin bende 60 120 almak istiyorum yatak odasina anca sigar cunku nerden aldin canim cilekten mi ben model buldum hatta mobilyaciyada sorucam yaptirabilirim belki bilmiyorum
            Tubi231089 ben de almıştım canım kalitesi çok iyi ama içinden iç zıbınla tulum çıkmadı benim aldığımdan 10lu hastane çıkışlarında bunlar da oluyo genelde. Aziz bebeden çorapla omuz örtüsü çıktı onların yerine 😃
              Momezo canım öyle bi anlattın ki benim de alasım geldi nerden aldın link varsa atabilir misin 😂
                Ebebekteki little dreams nevresim takimlarindan daha once alan varmi acaba.iceriginde neler var resimdeki hersey var mi acaba.
                Meryembilliir ben çatlaklar için Palmer’s kakao özlü losyon kullanıyorum. Çok da memnunum. N11 den 2 defa farklı satıcılardan aldım. Bence güvenilir memnuniyeti yüksek olan satıcılara ve yorumlara bakarak güvenle alabilirsiniz.
                Nuraydiyebiri ben de aynı sayfadan 10 lu organik hastane çıkış seti yaptırdım. Çanta hediyesi ile beraber. Kesinlikle yumuşacık çok ama çok beğendim. Tavsiye ederim. Güvenilir bir sayfadır.