Meralim09 tamam teşekkür ederim siz yine indirimde olan bi yer görürseniz bana yada indirim postuna linkini birakirmisiniz 😊
    Sura2 hmm teşekkür ederim ben cinsiyetini söylemeyi unuttum sanırım 😊 erkek olucak
    İyi akşamlar.e bebekte 24 ünde tekstilde indirim var ve benim doğumum haziranda.bazı tanıdıklar kısa kol giyemez bu yaz ince uzun kol giyer diyor ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda giyemezmi ?
      Guzz ne ince nevresim takımı mı bence hiç de değildi 🤔
      • Guzz bunu yanıtladı.
        dndn bence kucuk beşik al evine geçince oda takımını oyle al derim. Arkadaşımda oyle ypti sepet beşik.aldi evine geçince takımını alacak
        DrElf aynen banada öyle dendi en fazla biraz zaman geçince zıbınla durur diye ama ben 0-3 ay takımlar oluyor yazlk ya onlardan almak istiyordm ama😊
        Kızlar park beşik alan varmı uyguna ve nerden alabilirim
        Yagmur9833 bende sadece beşik aldım 60-120 sabitlenme sallanma özelliği var 0-3 yaş için uyumlu yan tarafı asansörlü ve çıkabiliyo dönmeye başlayana kadar çıkarıp anne yanı beşik gibi kullanacagım 660 tl aldım sabitleme aparatıyla yatagı beğenmedim başka mağazadan aldım ve daha uygun başka magazada 👍🏻😍