Busra333 protein ağırlıklı beslen canım. Antrikot al mesela, köfte balık tavuk. Sağlıklı şekilde pişir onları ye. Kahvaltıda yumurta muhakkak ye. Fındık fıstık ceviz badem avokado muz vs bunlar anneden çok bebeğe kilo aldırırmış.
Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼♀️🤰🏼
ipekuysalylmz 36.haftada 2900 küsürdü gelişiminde bir sorun yok denildi.Sadece minyon olacak demişti doktor
ipekuysalylmz 90 kilo ile hamile kaldim 35+3 89 kiloyum
Mom168 çok şükür canım inşallah bebde çok kilo almam bebişimde güzel kilo alır 🌸
kardelenimm oo baya gitmiş zaten o kadar hızlı aldıysanız ödemdir siskinliktir hızlıca eski kilolara dönmek çok iyi gerçekten :))
Deniz2953 siz nasıl almadınız peki, kilo mu verdiniz başlarda?
- Düzenlendi
ipekuysalylmz 88 89 gidip geliyordum gebe kaldigimdan beri bugün. Tartildim 89 um hiç bilmiyorum neden almadığımı
ipekuysalylmz 57 ile kaldım 19. Hafta 63 kg
56 ile hamile kaldım 30. Haftadayım 65 kiloyum şu an boy 170
ipekuysalylmz İnşallah☺️
ipekuysalylmz evet canım elimden geldiğince süt yoğurt yumurta @ yemeye çalışıyorum. Doktor da aynı şekilde söyledi muz avokado özellikle de kavurma diyor. Benim hiç etle aram yok ama sürekli yemeye çalışıyorum önerdiği şeyleri kaşar peyniri falan geçen hafta 190 gram kilo almış
ipekuysalylmz 77 ile hamile kaldım 17. Haftadayım 80 olmuşum çok alıcam diye korkuyorum 🥹
- Düzenlendi
ipekuysalylmz 18 haftaya kadar almadım ama ondan sonra bir ayda 74 kilodan 84 kilo olmuşum mide bulantım 18 haftada geçmişti oysa yemem normal abartılacak kadar yemiyorum önceden nasılsam hayla aynı da meyve biraz fazla yedim herhalde ondan aldım ama meyve yemekten vazgeçemiyorum hep meyveleri aşeriyorum
psymom birden değil tabi de süreç içinde alınıyor sonra veririm diye de önemsenmiyor ha verilmiyor mu veriliyor ama gebeliğin sonlarına doğru çok ağırlaşılıyor
busyet2002 ya burada hep verenleri görüyorum ama etrafımda veremeyen de çok, benim de iştahım açık daha önce de hiç kendimi kısıtlamadım boyum uzun oldugu icin kilo göstermiyordu ama şimdi dediğiniz gibi ağırlaşma oluyor allah korusun şeker tansiyon çıkabiliyor dikkat etmek lazım
ipekuysalylmz 49 kiloyla hamile kaldım doğuma son 1 haftam 64 kiloyum 🤷🏻♀️
ipekuysalylmz 51 kilo ile hamile kaldım suan 35.haftamdayım 58 kiloyum ilk 3 ay 4 kilo vermiştim
ipekuysalylmz 55 ls kldim 32+2 64 um🥲
ipekuysalylmz 59 kiloyla hamile kaldım 54 kiloya düştüm şuan 35 haftalık olacaz 75 kiloya çıktım
80kiloyla hamile kaldım 28 hafta 87 kilo olmuşum yediklerime dikkat ediyorum günde 3 litre suda içiyorum bakalım nolucak