• Gebelik
  • Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼‍♀️🤰🏼

13+5teyiz
64.8 ile hamile kaldım.
Güncel kilom 68.8 🫣
İlk haftalar kilo aldım sigarayı bıraktığım için
Ama son 3 haftadır kilom sabit 😌

70 kiloyla hamile kaldım 35. Haftadayım 79 kilo oldum 😊

Mrvakcn92 siz çok fazla almıssınız ya normalde doktor diyet uyguluyor kılo alımı fazla olunca doktor bu konuda sıze yardımcı olmadımı hıc ben mesela su içsem yarayacak bı insanım yersem çok kılo alan biriyim şuan 31 haftalıgım 6 kılo aldım belkı sızınkı farklı bı sebepten dolayıda fazla olabilir tabı her bünye aynıda olmayabılır

Me_liike guatr tedavisi görüyorum bir yandan. Guatr ilaçlarıyla kilo verdim

58 ile hamile kaldım şu an 10+6 59 kilo ile devam ilk hamileliğim. Kontrolü elden bırakmamaya çalışacağım 😅

Ay herkes nasıl da çıtı pıtı hamile kalmış ya 😍 buranın pandası benim anlaşılan ahahaahahh

64 kiloyla hamile kalmıştım Şuan 35+3 haftayım ve 80kiloyum 🙈☺️

Sinemmm_23 bütün değerlerim çok normal. İlk 4 ay kilo aldım. Sonra yavaş yavaş ilerledi kilo alımım. İştahım açık, hiç mide bulantısı, kusma olmadı. Ondan dolayı sanırım

Mrvakcn92 belkıde olabılır saglıklı olsunlarda bebıslerimiz gerısı mühim degıl 😊

@“ipekuysalylmz” 60 kiloyla hamile kaldım 18+5 şuan 62 kiloyum

Sibeleo ya hahahahah almasaydın iyiydi 😂 hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda gerisi ğek mühim değil bende korkuyordum ama çalıştığım için yeterince beslenemiyorum ben o yüzden almadım sanırım birde mide bulantısı vs çok oluyor bende

60la başladım şimdi 35 haftalik olduk 74 kg 🫢