- Düzenlendi
Sedanur121 asla tutamiyirsanz su, bnmki birden dizlerime kadar ıslandım snrada gelmeye devam etti aralıklı 34+2 ydk , dra gidin hmn sudan supheleniyorsanz ,
Sedanur121 asla tutamiyirsanz su, bnmki birden dizlerime kadar ıslandım snrada gelmeye devam etti aralıklı 34+2 ydk , dra gidin hmn sudan supheleniyorsanz ,
Sara_bebek evet❤️🥹kızımn ismi Asya, inşallah sağlıkla eve götürürüm sizde sağlıkla kucağına alirsnz
Sara_bebek ortada hicbirsey yokjen yatakta aralığı 2 dakikada bir vurmaya başladı 😓
selimbebekveannesi bebeğimn duaya çok ihtiyacı var yutkunamiyo kas zayıflığı var diyolar test sonuçlarını bkliyorz ciğerleri enfeksiyon kpmis
Sara_bebek yutkunamiyo ve kaslarında zayıflık var bizde😓
34+2 doğdu kızım, bacaklarını çok az oynatiyo test sonucumz 10 güne çıkacak ama içime su serpecek biri varmı?
Sonuçlar inşallah temizdr ams değilse çaresi var mı?
Ayak şeklide düzgün değil sol elide sağa göre sürekli kpali
Varmı öyle uzmanlık yada yolu düşen?,
Hamilelik sürecinden doğuma kadar herhangi olumsz bişey olmayıp 32. Haftada suyun artmış demişti dktrum,
34+2 olduğumuz gün hicbirsey ortada yokken sabah 7 de 3 dkda bir sancı vurdu , wcye gitme isteği gibi makata vurdu sonra bele,
Araları çok sıktı belliydi bisdy olduğu bı duş alıp kıvrana kıvrana evden çıkarken merdivende suyum geldi,
İlk doğumum normldi hastaneye 15 dkika içinde gittik direk sezeryana alındım şuan 8 gün oldu kızım bnden uzak 😢 pazartesi den beri gozyasimiz dinmedi kızım yutkunamiyo sol elini tam acamiyo ve ayaklarinda problem var
Dünya kadar test ypildi, artık dusunmkten ağlamaktan beynim agriyo
Tesadüf eseri ultrasonda ayağını çekmiştim hatıra klsin diye doğduğu şekil ultrasondskiyle aynı, Dr ise bize hicbirsey demedi bı olumsuzlk vs
Bu süreci atlatsam peşini bırakmam
Fizik tedavimz basliyscsk dua edin Asya’ma nolur çok küçük
aslhnkrts9 34+2 haftalık doğdu şuan 3 günlük
aslhnkrts9 bizimde bı elinde iki parmak birbirine yakın ve sıkıyor ayaklarıda aynı dediginz gibiydi ama birsuru problem sayiyolar Almanya’da ikamet ediyoruz genetik testler vs yapılacak ,
aslhnkrts9 peki ayağında gözle görünür bı değişiklik varmiydi bacağında degilde
aslhnkrts9 sadece bacakmi , nekdar sürede toparlandi
34+2 doğan kızım için kas zayıflığı var dediler yarn doktor gorecek , içime su serpecek biri varmı yaşadığınız duydugunz
Mavidunyamm biz Almanya’dayz 20. Haftada detaylı yaptırıldı organlarına kafa ölçüsüne bakıldı bişey denil
AnayimBenAna_ peki şuan 34+2 erken doğum oldu dün kan aldılar kesin bişey söylemek için snrasi ne olucak😢
Hamilelikte hicmi belirti vermez bu şekil doğum yapıp öğrenen varmı snrasi neler oluyo kan verdik çıkana kadar perişan oluyoruz bı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir
Hshshzgsghzhshs 1700 gram küçücük dua edin