busyet2002 ya burada hep verenleri görüyorum ama etrafımda veremeyen de çok, benim de iştahım açık daha önce de hiç kendimi kısıtlamadım boyum uzun oldugu icin kilo göstermiyordu ama şimdi dediğiniz gibi ağırlaşma oluyor allah korusun şeker tansiyon çıkabiliyor dikkat etmek lazım
Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼♀️🤰🏼
ipekuysalylmz 49 kiloyla hamile kaldım doğuma son 1 haftam 64 kiloyum 🤷🏻♀️
ipekuysalylmz 51 kilo ile hamile kaldım suan 35.haftamdayım 58 kiloyum ilk 3 ay 4 kilo vermiştim
ipekuysalylmz 55 ls kldim 32+2 64 um🥲
ipekuysalylmz 59 kiloyla hamile kaldım 54 kiloya düştüm şuan 35 haftalık olacaz 75 kiloya çıktım
80kiloyla hamile kaldım 28 hafta 87 kilo olmuşum yediklerime dikkat ediyorum günde 3 litre suda içiyorum bakalım nolucak
ipekuysalylmz 104.7 ile hamile kaldım şu an 96 kiloyum 17+5 im 🫠
psymom bence de benim genetiğimde de kilolu kimse yok belki ondan uğraşmadan verdim o da etkili olabilir
busyet2002 en önemlisi genetik bence de
ipekuysalylmz 60la hamile kaldım 70 le 37+4 te doğum yaptım 4 ay oldu 56-57 kilo arasıyım şuan
ipekuysalylmz 🤣🤣🤣 iyi degil ama ya simdiden sirt ve popo agrilarim var baskidan agrim cok oluyo bide bebikom assagida oldugundan🥰
yeni_anne2 sen kactin ki🤣
Liddle_mom bi an yanlışlıkla ayakkabı numarasını söylüyon felan sandım doğumdan sonra darısı başıma😅
Liddle_mom 50 52 arası 😂
Beyzanur3 insallah canim benim🤣
yeni_anne2 ya ben doguma o kiloypa gidicem herhalde🤣
ipekuysalylmz ilk hamileliğimde troid vardı 18 kilo almıştım doğuma kadar bu hamileliğimde 64 ile hamile kaldım şuan 23 haftalığız 67 kiloyum çok şükür bunda yok sen kaç kilo aldın kaç haftalıksın canım
- Düzenlendi
Liddle_mom genetik hep o yüzdenn gerçi bizde hep kilolular kardeşlerim babaannem zayıfmış ona çekmişsin derler hep bana 😂
yeni_anne2 benimde oyle ailemdeki herkes azmantı ben minyon zayif biseyim 🤣
Liddle_mom sormaa bazen üvey bille denilip dalga geçerlerdi gıcıklar😅😂