Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan hangi haftadasınız kaç kilo aldınız? 🌸
Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼♀️🤰🏼
ipekuysalylmz 63 le hamile kaldım 27.haftadayız 73 kiloyuz 🥲
- Düzenlendi
ipekuysalylmz 66 ile kaldım 12. Hafta aynıyım 😂 yolun çok başındayız tabi alsam a normal olurdu😂 ama ilk gebeliğimi 20 kilo ile tamamlamıştım
ipekuysalylmz 57 ile başladım şu an 38+1 hafta 70 kiloyum (+13)
Ben 77yle hamile kaldım. Sonra74e düştüm. Şuan 15.haftadayım 75im 🥲
ipekuysalylmz 52 kilo olarak hamile kaldım 34 haftadayım tam 65 kilo olmuşum 😁
64 ile başladım 23. Hafta 70 kg +6 kg 🥲
67 ile kaldım 15. Hafta 69 oldu hiç kusmadım ondan zayıflamadım da 😆😆
kardelenimm ilkinde kilo alımı nasıldı haftanıza göre? Yani yine ilk 12 de almayıp sonradan mı 20 aldınız
- Düzenlendi
ipekuysalylmz 37 ile hamile kaldim suan 46 yim🙈 25 haftaligiz
56 ile hamile kaldım Şuan 67 yim 32 haftalığım hiç kusma tiksinme olmadı normal yeme düzenimde devam ettim😅
- Haftadayım, 65 ile hamile kaldım 70 olmuşum kusma mide bulantısı vs olmadı hiç 🌸
Liddle_mom 37miiii 🙈🙈🙈 ne kdr zayıfsınız yaa. Darısı başıma 😂
68 ile hamile kaldım 26+2 haftalık hamileyim 72 kiloyum 🌸
ipekuysalylmz 13+3’teyiz 61.7 ile hamile kaldım şuan 62.5 kiloyum yani +800 gram ile devam ediyoruz çok erken tabi ama umarım hep kontrollü devam eder ilk gebeliğimde +40 kilo kadar almıştım gözüm ondan korkuyor
- Düzenlendi
Liddle_mom allahım benden zayıfı da varmış 😂🤣 şükür
ipekuysalylmz
Normal kilom 64 du
Horman tedavisi oldum pcos vardı bende bir yıl ilaçlarla 70 oldum diyetle diyetisyen gittim yine de gitmedi kilolarim adet olamıyordum ileri derecede pcosdum
Sonra tedavim bitti birden hamile kaldım o kilolarım üstüne 71 72 arasıydi ama net 71
Şuan 35 haftalık hamileyim
83 kilo 14 kilo almışım ya
Şuan da protein kacakligi şeker tansiyon var o kadar sisim ki ayaklarım dan yürüyemiyorum dudağım botokslu gibi burnum falan şişti 🤣
ipekuysalylmz
İlk gebeligimde 85 kilo ile kalmıştım doğuma 96yla girdim. Şimdi daha yeniyiz bakalım ne kadar alicam ☺️
ipekuysalylmz şuana kadar yazanların en kilolusu benim🤣🤣
İns doğum sonrası gider
İlk hamilegimde 60 hamile kaldım 15 kilo aldım sonra yine doğumdan Hemen sonra kendiliğinden gitmişti 🤣