Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼♀️🤰🏼
ipekuysalylmz 6.haftadan beri sürekli bulantı kusmam oldu.Hiç yemek yiyemiyordum sabahları elma ayva akşam çorba içebiliyordum bide günde en az 4lt su içiyordum yani dikkat ettiğimden değildi
ipekuysalylmz 66 ile kaldım 28. Haftadayım 78 olmuşum biraz kendimi frenlemem lazım 😂
ipekuysalylmz 74 kilo ile hamile kaldım 30 haftadayız 84 oldum bebişim 28 haftada 1 kilo 79 gramdı
Mom168 sırrı var mı Allah aşkıma söyleyin ne yapıyorsunuz 74 kiloyla hamile kaldım 30 hafta 84 oldum
psymom evet aynen öyle oldu 15. Haftadan sonra iştahım çok açılmıştı hele son haftalar haftada 2 kilo almış oluyordum ve çok şişmiştim 😂 doğumdan 1 hafta sonra 15 kilosu gitmişti çoğu ödemmiş
Fatmanur12345 6.haftadan beri full kusuyorum
Tugba_turk46 ay birebir aynıyız 🥲 bebiş kaç gram şuan benim az alıyor diye çok yiyorum doğuma kadar kaç oluruz ki acaba daha ne kadar alırız
Fatmanur12345 yemeniz nasıldı peki, iştah artışı mı oldu. Bende 75im şuanda. Almak istemiyorum dikkat ederek korkarak yiyorum 🥲
Ay en kilolunuzda benmişim ama yazayım 88 le hamile kaldım 20. Haftadayım 0 kilo ile gidiyorum 😂 hayırlısı bakalım
ipekuysalylmz 96yla kalmıştım 87ye kadar düştüm ilk beş ayda 99la doğuma gördüm bebek 15 günlük 87 kiloyum.
Mom168 bebeğin gelişiminde sıkıntı var mı peki, bebiş kaç kg şuan?
Hamile kaldığımda 80 kiloydum 26 haftadayız 82 kiloyum 🌸şu anlık güzel kilo alımım
ipekuysalylmz 90 ile hamile kaldım 96 kilom şuan 16 haftalıgız 💙
Busra333 Ben de yemedim onları hiç hoş zaten yemiyordum ben nasıl besleniyorduysam öyle devam ettim kilo almıyorum diye doktor da kızdı hatta sonra hamur işi yiyeyim o zaman dedim ona da hayır onları yeme onları yemeni zaten istemiyorum dedi. Yani onları yesen de zaten bebeğin kilo almayacaktı. Doktor bana 3 falan doğar dedi ideal diyor yani öyle olsa benim bebeğime de olurdu. Bazı şeyler genetik oluyor belki sen ya da eşin de öyleydi ya da bazı bebekler içerde beslenemiyor dışarda tosuncuk oluyorlar hiç belli olmaz bunun senin almış olduğun kiloyla alakası yok.
Busra333 protein ağırlıklı beslen canım. Antrikot al mesela, köfte balık tavuk. Sağlıklı şekilde pişir onları ye. Kahvaltıda yumurta muhakkak ye. Fındık fıstık ceviz badem avokado muz vs bunlar anneden çok bebeğe kilo aldırırmış.
ipekuysalylmz 36.haftada 2900 küsürdü gelişiminde bir sorun yok denildi.Sadece minyon olacak demişti doktor
ipekuysalylmz 90 kilo ile hamile kaldim 35+3 89 kiloyum
Mom168 çok şükür canım inşallah bebde çok kilo almam bebişimde güzel kilo alır 🌸