- Düzenlendi
Liddle_mom allahım benden zayıfı da varmış 😂🤣 şükür
Liddle_mom allahım benden zayıfı da varmış 😂🤣 şükür
ipekuysalylmz
Normal kilom 64 du
Horman tedavisi oldum pcos vardı bende bir yıl ilaçlarla 70 oldum diyetle diyetisyen gittim yine de gitmedi kilolarim adet olamıyordum ileri derecede pcosdum
Sonra tedavim bitti birden hamile kaldım o kilolarım üstüne 71 72 arasıydi ama net 71
Şuan 35 haftalık hamileyim
83 kilo 14 kilo almışım ya
Şuan da protein kacakligi şeker tansiyon var o kadar sisim ki ayaklarım dan yürüyemiyorum dudağım botokslu gibi burnum falan şişti 🤣
ipekuysalylmz
İlk gebeligimde 85 kilo ile kalmıştım doğuma 96yla girdim. Şimdi daha yeniyiz bakalım ne kadar alicam ☺️
ipekuysalylmz şuana kadar yazanların en kilolusu benim🤣🤣
İns doğum sonrası gider
İlk hamilegimde 60 hamile kaldım 15 kilo aldım sonra yine doğumdan Hemen sonra kendiliğinden gitmişti 🤣
busyet2002 yaa 40 lı kilolar nasıl alınıyor yani 9 aya dağılıyor mu yoksa son aylar mı artıyor sizde nasıl olmuştu, ben 15 haftada 2 aldım ama az sanıyordum😆dikkat etmeyince 40lara cıkabilir mi yani
ipekuysalylmz 67 le hamile kaldım 21 haftaligim 72 oldum
55 ile hamile kaldım 28+5 şuan 66 kiloyum
ipekuysalylmz 77 kiloyla hamile kaldım 37.haftadayım 72 kiloyum
psymom tabiki çıkabilir ilk gebeliğimde 60 ile hamile kaldım erken dönemde kanama başladı doğuma kadar kortizon içerikli hormon ilaçları, yatak istirahati, asla midem bulanmadı başından sonuna iştahım inanılmaz açıktı sürekli yiyip içip yatınca bi de hormon ilaçları yüzünden 100 küsür kiloyla doğuma girdim 2 yıl emzirdim ilk 1 yılı çok kilo veremedim 80 kiloya kadar düşebildim çünkü balık yağlı vitaminlerimi bırakmadım oğlumun kilo alımı yavaşlıyordu 1 yılın sonunda ek gıdaya geçince vitaminleri bıraktım oğlum ayaklandı peşinde koşarken 60-62’li kilolara düştüm 61.7’yle hamile kaldım ama şimdi kontrollü ilerlemeye çalışıyorum bu arada ilk gebeliğimde baştan itibaren sıkıntılı kilo aldım geçen 2’li tarama testi formlarına denk geldim o gebeliğimde ilk 12 haftada 5 kilo almışım mesela
Mom168 bende 75im şuanda. Almaktan korkuyorum. Nasıl kilo almadınız neler yaptınız 🌸🙏
72 kg ile hamile kaldım 18. Haftadayız suan 74 geliyorum ilk gebeligim 😊
ipekuysalylmz 62 ile hamile kaldım 70 kiloyum şu an 36. hafta. 8 kg . Kilo Konusunda çok takıntılıydım Fiziğim bozulacak diye ama sonradan o kadar pişman oldum ki. Çünkü kızım üç hafta geriden gelmeye başladı altıncı aydan sonra şimdi sürekli tartıya çıkıyorum yiyorum umarım kilo almışımdır diye dua ederek🥲
busyet2002 yaa çok iyi 100 den 60 a tekrardan düşmek helal olsun gerçekten, çok normal ama ilaçlar yatak istirahati vs kilo aldırmıstır, inşallah bunda çok sağlıklı gider her şey bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz🙏🏻🙏🏻 benim de ilk gebeligim çok kilo almak istemiyorum son 3 ayda birden 20 kg falan alınmıyordur diye düsünüyordum hep, demek ki alınıyormus birden de
ipekuysalylmz 61 ile hamile kaldım 36. Haftadayım 66 olmuşum
ipekuysalylmz 6.haftadan beri sürekli bulantı kusmam oldu.Hiç yemek yiyemiyordum sabahları elma ayva akşam çorba içebiliyordum bide günde en az 4lt su içiyordum yani dikkat ettiğimden değildi
ipekuysalylmz 66 ile kaldım 28. Haftadayım 78 olmuşum biraz kendimi frenlemem lazım 😂
ipekuysalylmz 74 kilo ile hamile kaldım 30 haftadayız 84 oldum bebişim 28 haftada 1 kilo 79 gramdı
Mom168 sırrı var mı Allah aşkıma söyleyin ne yapıyorsunuz 74 kiloyla hamile kaldım 30 hafta 84 oldum