ipekuysalylmz
60 kg ile hamile kaldım, 30.haftada +8 kg ile devam ediyorum 🥲 Çok korkuyorum doğuma kadar çok artacak diye 🥲
Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼♀️🤰🏼
zeynephkn07 nasıl oldu o. Darısı başıma 😩
ipekuysalylmz 48 kilo ile hamile kalmıştım 🥹 20 kilodan fazla aldım 70 ile doğuma girdim, 5 ay oldu doğum yapalı 63′üm 😂 vereceğiz inşallah 😊🙈
ipekuysalylmz 51le kaldim sonra 47 düştüm şimdi gene 51 17nci haftaydiz 😂😂
myavocado canım en çok hangi ayda aldın peki?
Ben 15. Haftamdayim 53 kilo kaldım 3. Gebelik yaşımda var acken 1.200 sabah tokken 1.900 almış oluyorum siz hangisini sayiyorsunuz açlık kilonuzu mu tokluk kilonuzu mu
ipekuysalylmz vallahi ilk dört ayda aniden alıverdim nasil olduğunu anlamadım, ben 4. Ayda 16-17 kilo almıştım, sonraki 5 ay üstüne 3-4 kilo aldım yani. Yeme içme olarak dikkat etmedim ama 4. ayda haftada iki gün gebelik pilatesi ve düzenli yürüyüşlere başladım l. Ben ona bağlıyorum o sayede kilo alımım durdu, ama ilk aylar aşırı almıştım ne yazık ki. Zayıf gebe kalininca çok önemsenmiyor amannn zaten zayıfım diye ama doğum sonrası şimdi vermek zorluyor 😐
Ebrcmal açken tartılınır demişti diyetisyenim. O yüzden sabah ilk işim hemen tartılıyorum 😂
myavocado evet bende yüksek kaldım. 77ile kaldım şuan 75im 15haftalık. Yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum. Pilatese bende başlayayım. İnşallah almam 🥲
Bende günde 10 kere tartildigim için artık kendimi tutup sadece sabah tartilayim en azından böyle psikoloji iyi olmuyir yediklerimden pişman oluyorum 🤭
Ebrcmal evet ben bitek sabah tartılıyorum, yoksa diğer türlü moralim bozulur 🤭
Liddle_mom 37 en son 12 yaşındayken gördüm sanırım 😀😀
61 ile hamile kaldım, şuan 31.haftadayiz 69kiloyum.😇
sinem93- 78 kaldım 95 im şuan 36 😭😭😭
Nazo77 MaşaAllah darısı başıma 😀
Melha maşaAllah çok az almışsınız
Busratrngg 🤣🤣🤣🤣 kilo alamiyordum ya 12 yasinda 25 kilo falandim yanlis hatirlamiyosam🙈gerci hala kilo alamiyom ama cok sukur saglikliyim hamike olmasam doktor yuzu gormuslugum yok🤣
ipekuysalylmz 71 ile hamile kaldım 33 hafta 8 kilo aldım
ipekuysalylmz 68 den 93 kilo oldum 35+2
ipekuysalylmz 62 ile hamile kaldım şuan 28 haftalık 70 kiloyum 8 kilo almışım 🥲