yeni_anne2 ya ben doguma o kiloypa gidicem herhalde🤣
Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼♀️🤰🏼
ipekuysalylmz ilk hamileliğimde troid vardı 18 kilo almıştım doğuma kadar bu hamileliğimde 64 ile hamile kaldım şuan 23 haftalığız 67 kiloyum çok şükür bunda yok sen kaç kilo aldın kaç haftalıksın canım
- Düzenlendi
Liddle_mom genetik hep o yüzdenn gerçi bizde hep kilolular kardeşlerim babaannem zayıfmış ona çekmişsin derler hep bana 😂
yeni_anne2 benimde oyle ailemdeki herkes azmantı ben minyon zayif biseyim 🤣
Liddle_mom sormaa bazen üvey bille denilip dalga geçerlerdi gıcıklar😅😂
yeni_anne2 ya ben ailenin tek beyaz kokeniyim herkes esmer ben yanlarinda arkadaslaei gibi duruyom 4 kardesiz kardeslerimle falan disari cikardik herkes sey derdi 3unuz kardessiniz cok bellide sen arkadaslarimisin derlerdi 🤣🤣
Liddle_mom ayy sen bensin resmen 😂aynı şekilde hepsi kara kuru esmer kilolu ben beyaz tenli zayıfım 🤣
yeni_anne2 🤣🤣🤣 xaxaxaaxa
Liddle_mom tanıştığımıza memnun oldum 😂🌸❤️
62 ile kaldım, şimdi 15 haftalık 68 kiloyum, boğa Burcu yemeyi seviyorum
İlk gebelikte 21 kilo aldım bu gidişle alırım gibi 🥹
ipekuysalylmz 35.haftadayim 82 kilo ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum 😀 Şubat sonu doğum var 🩵
49 ile hamile kaldım.Şuan 62 kiloyum 27+1 ,ikiz gebelik.Kilo almak hoşuma gitti:)
yeni_anne2 bende oyle🥰🤍
ipekuysalylmz 58 kaldım şuan 72 kiloyum ☹️ çok kötüyüm ağlıyasım geliyo daha 29 haftalığım
ipekuysalylmz 54 ile hamile kaldım şuan 34 haftalığım 64 kiloyum
Beyzanur3 canım ben 77ile hamile kaldım. Sonra biraz verdim 73-74e düştüm. Şmdi 15haftalığız 75im.dikkat ediyorum, almaktan korkuyorum. Bende de tiroid var, ilaç kullanıyorum. Bakalım inşallah çok almam 🥲🥲
Princess_momm ben 77ile hamile kaldım, şuan 75im daha 15haftalık. Ağlama beterin beteri var 😂
Melha sende almamışsın maşallah. Naptın nasıl beslendin, başlarda kilo mu verdin canım
ipekuysalylmz 79 ile hamile kaldım 36+3 de 79 ile doğum yaptım bebeğim 2700 doğdu 🧿🥰
ipekuysalylmz allah yardımcımız olsun☹️ şu dönem ruh sağlığımız çok önemli