• Gebelik
  • Kaç Kilo İle Hamile Kaldınız 🤸🏼‍♀️🤰🏼

ipekuysalylmz
60 kg ile hamile kaldım, 30.haftada +8 kg ile devam ediyorum 🥲 Çok korkuyorum doğuma kadar çok artacak diye 🥲

Ben 15. Haftamdayim 53 kilo kaldım 3. Gebelik yaşımda var acken 1.200 sabah tokken 1.900 almış oluyorum siz hangisini sayiyorsunuz açlık kilonuzu mu tokluk kilonuzu mu

ipekuysalylmz vallahi ilk dört ayda aniden alıverdim nasil olduğunu anlamadım, ben 4. Ayda 16-17 kilo almıştım, sonraki 5 ay üstüne 3-4 kilo aldım yani. Yeme içme olarak dikkat etmedim ama 4. ayda haftada iki gün gebelik pilatesi ve düzenli yürüyüşlere başladım l. Ben ona bağlıyorum o sayede kilo alımım durdu, ama ilk aylar aşırı almıştım ne yazık ki. Zayıf gebe kalininca çok önemsenmiyor amannn zaten zayıfım diye ama doğum sonrası şimdi vermek zorluyor 😐

myavocado evet bende yüksek kaldım. 77ile kaldım şuan 75im 15haftalık. Yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum. Pilatese bende başlayayım. İnşallah almam 🥲

Bende günde 10 kere tartildigim için artık kendimi tutup sadece sabah tartilayim en azından böyle psikoloji iyi olmuyir yediklerimden pişman oluyorum 🤭

Ebrcmal evet ben bitek sabah tartılıyorum, yoksa diğer türlü moralim bozulur 🤭

61 ile hamile kaldım, şuan 31.haftadayiz 69kiloyum.😇